Maminka.czGalerie

GALERIE: Má 11 dětí, neztrácí humor, a ještě skvěle vypadá. Jak to tahle máma dělá?

Simona Procházková 30.  12.  2022
Máte někdy pocit, že je toho na vás moc, děti zlobí a neposlouchají a doma je permanentně binec? Hlavně klid. Tahle odvážná švédská máma vždycky toužila po velké rodině. Bylo jí přáno a svých neuvěřitelných 11 ratolestí zvládá se záviděníhodným vtipem, šarmem a smyslem pro humor. Prohlédněte si dojemnou fotogalerii z rodinného života.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Satu Gonzalez žije ve Švédsku a se svým manželem Andreasem vychovává pět synů a šest dcer. Nejmladší potomek se narodil teprve před šesti týdny. S ratolestmi ve věku od kojence po puberťáky mají v téhle pohodové rodince doma pořádně veselo. Každodenní zážitky sdílí Satu pravidelně na sociálních sítích a z obrázků a jejích reportáží je poznat, že bere život s pokorou, vtipem a nadhledem.

VIDEO: Podcast Maminka: Jak dítě zapojit do domácích prací?

Satu otevřeně přiznává, že synové Danilo, Jonathan, Kevin a Benjamin (nejmladší přírůstek prozatím jméno nemá, ve Švédsku mají rodiče až tři měsíce po narození dítěte čas na výběr jména) a dcery Nicole, Vanessa, Melanie, Celina, Isabelle a Olivia jsou jediným, na čem jí skutečně záleží.

„Váš největší přínos pro svět může být právě v tom, jaké lidi vychováte ze svých dětí. Jsem pyšná ve svém životě na spoustu věcí, jednoznačně ale nejvíce na to, že jsem matkou. A tuto roli se ze všech sil snažím plnit tak, jak nejlépe dokážu. Rodičovství je totiž ta nejlepší a nejdůležitější práce, i když někdy hodně náročná, jak mi určitě potvrdí mnoho rodičů. A nezáleží na tom, zda máte jedno nebo dvě děti nebo jich máte rovnou deset,“ svěřila se na svém instagramovém profilu.

Ruku na srdce, umíte si představit, že máte doma 11 nezbedníků? Na fotkách sympatické maminky uvidíte, že i taková víkendová procházka, nákup v supermarketu nebo návštěva kina jsou pořádně velké výpravy. A co teprve Vánoce a rodinné oslavy narozenin!

GALERIE: Tenhle táta se toho nebojí. Malou dceru fotí třeba jako nindža bojovnici nebo letící kouli

„Lidé vás budou soudit, ať děláte, co děláte. Být mámou všech těchto naprosto úžasných dětí bylo mým největším životním snem a děkuji svému manželovi, že mi ho umožnil splnit. Jsem vděčná. Šťastná a spokojená rodina je mým jediným důležitým životním cílem a nevyměnila bych ji za nic na světě. Chápu, že každý máme v životě jiné sny, přání a plány. Neměli bychom se ale navzájem hodnotit, kritizovat nebo nenávidět jen proto, že si někdo vybral jinou cestu než my. Podporujme se a pomáhejme si, buďme tu jeden pro druhého,“ říká Satu.

Témata: Děti, Galerie, Příběhy, Rodičovství, Mateřství, Rodina, Instagram, Fotografie, Sociální sítě, Maminky ve světě, Vtip, Isabella, Jonathan, Nicole, Andreas, Máma, Vanessa, Gal, Kevin, Binec, Gonzalez, Švédsko, Ratolest, Humor, Zorka Hejdová