Maminka.czMaminka roku

Móda má být rozmanitá. Přesně takovou nabízí Answear

Chcete, aby vám to i vašemu partnerovi a dětem slušelo, ale nemáte čas a často ani chuť shánět oblečení po kamenných obchodech? Zkuste to přes internet, nabídka je čím dál lepší. Snadno tak pořídíte dětskou, dámskou i pánskou módu včetně bot a doplňků.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sníte o tom, že byste na jedno místě našli módu různých značek, kterou byste si v klidu domova přes internet prohlédli, vybrali a koupili? V tom případě doporučujeme obchod answear.cz, v jehož nabídce najdete více čtyřicet tisíc výrobků od tří set značek. Je jednoho, jakému stylu dáváte přednost, tady si určitě vyberete. 

Jaká má být Maminka roku? Inspirativní a silná, říkají ambasadorky

Milujete jednoduchou eleganci? Tady ji najdete stejně jako sportovní módu nebo oblečení pro neformální příležitosti, navíc dostupné ve všemožných velikostech.  V každé kategorii si vybíráte ze stovek modelů:  šaty všemožných barev a střihů, topy a halenky, dámské a pánské  košile, nepřeberné množství džínových výrobků různých střihů a samozřejmě také boty od lodiček, přes sandály, pantofle, tenisky a kotníkové boty až po kozačky.

V nabídce Answear.cz najdete kompletní portfolio, které prochází napříč oblíbenými značkami (Mango, Trussardi, Steve Madden), sportovním active wear (Adidas, Nike, New Balance), oslovuje milovníky DENIM (Pepe Jeans, Levi’s, Lee, Wrangler) i zažehne prémiové lásky na první pohled (Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Love Moschino, Calvin Klein, DKNY). Mimo jiné má Answear vlastní autorské značky Medicine a Answear. Kousky od ANSWEAR vás provází každý den. ANSWEAR je totiž móda testovaná na lidech.

Answear staví své zákazníky vždy na první místo. Proto jim nabízí široký výběr a plný zákaznický servis, doručení do 24 hodin, při nákupu nad 700 korun zdarma dopravu, a to v mnoha podobách – DPD, Česká pošta, nebo osobní odběr v Pick up Pointu (výdejně) v Praze a nyní nově v Brně, kam je doprava bez ohledu na výši objednávky vždy zdarma. Náš tip? Sledujete slevové akce!

Společnost se neustále rozrůstá a aktuálně působí již v šesti zemích. Miliony zákazníků v Polsku, České republice, Slovensku, Rumunsku, Ukrajině a Maďarsku už u ní mohou nakupovat.

Známe semifinalistky soutěže Maminka roku. Vyberte tu nejlepší!
Pošlete hlas Mamince roku a vyhrajte poukázky na oblečení
Zapojte se do našeho testovacího klubu! Co všechno budeme zkoušet?
Témata: Móda, Mango, Pepe Jeans, Levi, Urban, DKNY, Pantofle, Calvin Klein, Mód, Trus, Wrangler, TAK, Nike, Milovník, Diesel, Tommy Hilfiger, Koza, Adidas, Moschino, Author, Oblečení a móda na Heureka.cz