Maminka.czSlavné maminky

Modelka Gisele Bündchen: „Můj muž mi oznámil, že čeká dítě se svou ex." Dnes společně vychovávají tři potomky!

Dita Mrázková 7.  9.  2022
Brazilská topmodelka chodila s hráčem amerického fotbalu pouhé dva měsíce, když jí její milý oznámil, že čeká se svou expartnerkou dítě. Gisele to ranilo, ale nakonec přiznala, že mezi dětmi nedělá žádné rozdíly. „Jako macecha se necítím, jsem spíš bonusová máma,“ říká.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když jsem ho uviděla poprvé, usmál se na mě a já si řekla: 'To je ten nejkrásnější a nejcharismatičtější úsměv, jaký jsem kdy viděla.' Od prvního dne, kdy jsme se setkali, jsme nikdy nestrávili jediný den, aniž bychom spolu nemluvili,“ pěla ódy na svého muže Toma Bradyho před lety Gisele. Jenže ne všechno bylo vždy zalito sluncem.

VIDEO: Od vychrtlých tanečnic po plus size modelky. Jak šel čas s ideálem krásy

Tom žil před Gisele s herečkou Bridget Moynahan a jejich rozchod skončil hodně netradičně – otěhotněním jeho expartnerky. „Po dvou měsících našeho vztahu mi Tom řekl, že jeho bývalá přítelkyně je těhotná. Hned druhý den toho byly plné noviny a mně se obrátil život vzhůru nohama,“ vzpomínala na nepříjemnou zkušenost modelka.

Gisele ale i přes tento fakt s Tomem zůstala, provdala se za něj a porodila mu dvě děti, syna Benjamina a dceru Vivian. O prvorozeném synovi svého muže Johnovi ale Gisele nemluví jako o nevlastním nebo vyvdaném. „John je moje bonusové dítě. Nikdy jsem mezi ním a svými biologickými dětmi nedělala rozdíly!

A jaká je bývalá múza většiny slavných módních návrhářů máma?

Vyrostla jsem na brazilském venkově, nejvzdálenějším státě na jihu, v prosté rodině. Sdílela jsem pokoj se svými dalšími pěti sestrami. Proto s Tomem chceme, aby si naše děti nemyslely, že když se nám daří dobře, je to automatické. Je to pro nás jako rodiče v rámci výchovy to úplně nejtěžší, nechala se slyšet.

Místo hraní videoher na gauči by Gisele raději viděla Johna, Benjamina a Vivian spíš venku. „Denně je povzbuzuji, aby si spolu hráli a byli co nejvíce venku. Když mi řeknou, že se nudí, říkám jim, že je to dobré, protože tak mohou myslet na to, co chtějí dělat,“ svěřila se.

Nedávno sdílel její muž sladké vyznání lásky na síti: „Jsi moje skála a podporuješ mé sny ode dne, kdy jsme se potkali. Miluji tě a jsem tak vděčný za všechno, co děláš pro naši rodinu, aby fungovala,“ vzkázal své ženě Tom. 

Ti dva jsou důkazem, že se dá ve vztahu ustát i jedno „nemanželské“ dítko...

Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Mateřství, Slavné maminky, Rodina a vztahy, Životy slavných, Péče o dítě a jeho výchova, Rodičovství, Výchova, Instagram, Rodiče, Topmodelka, modelka, Gisele Bündchen, Fotbalista, Tom Brady, módní návrhář, Bridget, Viviana, Macecha, Gisele Bündchenová, Gisela, Tomo, Máma