Maminka.czSlavné maminky

Modelka Kateřina Kasanová se stala maminkou. Synkovi dala krásné české jméno!

Dita Mrázková 27.  12.  2022
V nedávném rozhovoru se nám svěřila, že jí intuice říká, že se její syn narodí na Silvestra. Jenže člověk míní a děti mění. Maminkou se Katka stala dnes a odtajnila i chlapcovo jméno. Žádnou modernu ale nečekejte. S partnerem o něm měli jasno hned od začátku!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Modelka a bývalá Miss v rozhovoru prozradila i to, že tašku do porodnice měla sbalenou s předstihem, ale Vánoce si přála prožít ještě doma s rodinou. To se jí splnilo, miminko si hezky "počkalo" na dnešní den. Měla nastávající maminka strach z neznámého? Přece jen šlo o její premiéru...

"Strachy se snažím si moc nepřipouštět. Samozřejmě to občas není jednoduché a i já mám obavy, jestli mám pro malého opravdu všechno, jak to celé zvládnu a jestli mu budu jako maminka stačit. Celý život se ale řídím heslem: Všechno je tak, jak má být. V tomhle duchu se snažím prožívat i celé těhotenství," svěřila se nám.

Jméno prozradit nechtěla, ale prý měli ona a nastávající tatínek jasno. "Dokonce tak moc, že máme pocit, jako by si ho náš chlapeček vybral sám."

Dnes Katka sdílela na Instagramu první společnou momentku s malým Antonínem.

Modelka Kateřina Kasanová už to má "za pár": Intuice mi říká, že malý přijde na svět na Nový rok!

Páru gratulujeme a Toníčkovi přejeme do života hodně zdraví.

Témata: Těhotenství, Porod, Láska a vztahy, Slavné maminky, Rozhovor, Rodičovství, Životy slavných, Instagram, Syn, modelka, jméno, intuice, Miss, Antonín, Pohlaví miminka, Kateřina Kasanová, Gender reveal party, Fotbalista, Moderna, Maminka, Toníček, Katka, Synek, České jméno