Maminka.czSlavné maminky

Modelka Nikol Švantnerová je těhotná. Krásnou novinku oznámila stylovou fotkou

Simona Procházková 19.  9.  2022
Že by další těhotenská smršť na obzoru? Modelka a Česká Miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (29) se pochlubila krásnou zprávou, že čeká s partnerem své první miminko.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sympatická brunetka zveřejnila na Instagramu všeříkající snímek z ultrazvuku. Po ročním vztahu s podnikatelem Ondřejem Antošem se společně těší na prvního potomka. Nikol je údajně už ve čtvrtém měsíci těhotenství. 

Sportovkyně Nikol, která miluje běh a horské túry, říká, že těhotenství bylo plánované a na miminko se oba už moc těší. „Už pár měsíců nás děláš šťastnými,“ napsala ke společné fotografii.

Počátek těhotenství byl podle jejích slov trochu náročnější, nyní se ale Nikol cítí už lépe, vše probíhá v naprostém pořádku a jiný stav si velice užívá. Jestli nosí pod srdcem holčičku, nebo chlapečka, zatím netuší. Na otázku, zda je v plánu svatba, odpovídá s úsměvem, že zatím není na pořadu dne.

Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Fotografie, Celebrity, Sociální sítě, modelka, Nikol Švantnerová, Fotka, Mód, Novinka, Nikol, Smršť, Česká Miss, Obzor