Maminka.czSlavné maminky

Modelka Nikol Švantnerová se stala maminkou! Její dcerka dostala krásné italské jméno

Dita Mrázková 19.  3.  2023
V nedávném rozhovoru zhodnotila, jak si užívá těhotenství, přiznala, že i s ní hormony zalomcovaly, a řekla, jestli je zastáncem domácích porodů. Zpráva o tom, že se stane maminkou, pro ni byla tím nejhezčím dárkem ke třicátinám. Sen se stal realitou a modelka se raduje z narození dcerky!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bývalá Miss si prostě umí plnit sny! Je důkazem toho, že když si člověk něco opravdu hodně přeje, spojí se celý vesmír a ze snu se stane skutečnost. 
"Miminko jsem si do těch 30. narozenin přála a nevěřila bych, že se mi to splní. Popravdě, nadělili jsme si s partnerem k našim narozeninám to nejkrásnější, co šlo," svěřila se nám Nikol v nedávném rozhovoru.

VIDEO: MODELKA NIKOL ŠVANTNEROVÁ NA BRNĚNSKÉ PLESE. JAK SE POPASOVALA S ROSTOUCÍM BŘÍŠKEM V ŠATECH?

Na Instagramu ukázala i malé království, které pro své miminko nachystala. "Před rokem jsem tvořila svou vysněnou šatnu, teď  ladím tu tvoji. Pro někoho zbytečnost, já se na to hrozně těšila," napsala k videu nastávající maminka.

Jak si Nikol užívala své první těhotenství? "První trimestr byl náročnější, ale mohla jsem fungovat, normálně pracovat, takže až na nevolnosti a únavu to celkem šlo. Teď je to nárazové, ale užívám si každou chvíli. Každý den, týden je pro mě nový a přináší něco jiného, zkrátka jiný stav," prozradila.

Nastávající maminka Nikol Švantnerová: Těhotenské hormony? Teď už je to lepší, ale byla jsem příšerná!

A její "jiný stav" se konečně proměnil v realitu. Třetí březnovou neděli sdílela dojatá maminka fotografii z porodnice. Dcerka, která dostala jméno Mia, se narodila v porodnici Nemocnice Agel Šternberk v pátek 17. března pár minut po půlnoci. "Miluju nejvíc na světě a děkuji za takový zázrak," napsala k momentce. 

Nikol i jejímu partnerovi moc gratulujeme a malé Mie přejeme hlavně hodně zdraví!

Témata: Těhotenství, Porod, Láska a vztahy, Rozhovor, Slavné maminky, Životy slavných, Rodičovství, Instagram, Dcera, Celebrity, Domácí porod, modelka, Miss, Nikol Švantnerová, Mia, Pohlaví miminka, Dcerka, Hormon, Realita, Nikol, Maminka, Nemocnice