Maminka.czSlavné maminky

Modelka Tereza Fajksová porodila. Synovi dala krásné jméno

Simona Formánková 17.  3.  2021
Modelka a Miss Earth 2012 Tereza Fajksová se stala podruhé maminkou. Dvouleté holčičce Lilien se včera narodil bráška. I tentokrát si rodiče dali při výběru jména záležet a jméno pro chlapečka není typicky české.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Včera se modelka Tereza Fajksová stala podruhé maminkou a toto velké štěstí se rozhodla sdílet i s fanoušky na svém instagramovém profilu: "Vítej, lásko naše. Dal jsi mamince zabrat, ale zvládli jsme to," vzkázala svému synovi, který dostal krásné jméno Sebastien. Tereza nezapomněla poděkovat i svému partnerovi, Luboši Gregorovi, za podporu, kterou jí při porodu byl. 

Před prvním porodem se modelka musela rozhodovat, zda bude rodit koncem pánevním, nebo zvolí císařský řez. Nakonec jí lékaři doporučili císařský řez, protože miminko mělo vyšší váhový odhad. Tentokrát to vypadá, že porod proběhl přirozeně. Na její vyjádření si musíme ale ještě počkat  – "Více o porodu, až se dám trošku dohromady," ukončila svůj příspěvek na sociální síti. 

Témata: Porod, Časopis Maminka, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, Syn, Sociální sítě, modelka, jméno, Tereza Fajksová, Sebastien, Lilien, Mód, Maminka