Maminka.czTěhotenství

Moderátorka Eva Hecko Perkausová čeká miminko! Těhotenské bříško odhalila ve svůdných bikinách

Simona Formánková 30.  6.  2022
Ještě před pár hodinami si užívala moderátorka a modelka Eva Hecko Perkausová dovolenou na slunných Seychelách. Po návratu do vlasti se jí však podařilo okamžitě zčeřit pomyslné vody českého showbyznysu. Odhalila totiž sladké tajemství, které ukrývala dlouhých pět měsíců.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jen já a malé/velké štěstí. Ale to vy uvidíte až za pár měsíců," napsala stručně Eva Perkausová k instagramové fotce, na které předvádí těhotenské bříško v modrých bikinách. Její sociální sítě však nebyly tím prvním místem, kde se tato zpráva objevila. Protože je Eva moderátorkou Hlavních zpráv televize Prima, rozhodla se na této stanici své těhotenství i exkluzivně odhalit. 

Video: Eva Perkausová promluvila o tajných zásnubách

"Teď začínám pátý měsíc, takže se mi to podařilo nějakou dobu utajit a jsem spokojená, že jsem si to mohla nechat pod pokličkou a s partnerem si to zatím užívat ve dvou," řekla šťastná nastávající maminka v pořadu Show Time. Požehnaný stav si navíc náležitě užívá. "Zatím nemám žádné špatné stavy, jiné chutě nebo nálady a nevolnosti. Zatím opravdu nic nepřišlo."

Kolem moderátorky Evy Hecko Perkausové je tento rok velmi rušno. Letos v lednu si totiž řekla "ano" se svým snoubencem, podnikatelem Ivanem Heckem. I jejich svatba proběhla v utajení, a to na exotickém ostrově Mauricius. Změnilo těhotenství něco na jejich vztahu?

"Je to už další velký pokrok v tom vztahu a rozhodně si troufám říci, že je to intenzivnější. Uvidíme, jak to bude potom, až budeme opravdu tři. Já věřím v to, že to bude čím dál hezčí," uzavřela usměvavá blondýnka rozhovor pro televizi Prima. Pohlaví miminka však zatím Eva ani její manžel Ivan prý zatím neznají. 

Témata: Těhotenství, Mateřství, Slavné maminky, Miminko, Rodičovství, Sociální sítě, těhotenské bříško, Moderátorka, Eva Perkausová, Eva Hecko Perkausová, Televize Prima, Bříško, Hecko, Bikiny, Mód, Seychely, Ivan