Maminka.czSlavní rodiče

Moderátorka Hana Reinders (Mašlíková) je maminkou. Prozradila i jméno miminka

redakce 11.  8.  2017
To je krásná zpráva. Po Nikol Štíbrové se tento týden stala maminkou také další známá tvář. Moderátorka a modelka Hana Reinders, dříve známá pod svým dívčím jménem Mašlíková, včera porodila chlapečka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Nic krásnějšího a silnějšího jsem v životě nezažila. Už víme, jak vypadá opravdové štěstí a bezmezná láska. Dva dny jsi dal mamince pěkně zabrat, ale od včera už jsi konečně s námi. Náš největší 3800 g poklad Andreas,“ napsala Hanka na Facebook k prvním snímkům svého syna.

Manželem moderátorky je André Reinders, který je trenérem MMA. Hanka je nadšenou sportovkyní a pohybu se nevzdala ani v těhotenství. Bohužel se právě díky tomu stala na začátku těhotenství terčem kritiky ze strany veřejnosti, která ji vyčítala, že nedbá na zdraví svého dítěte a posiluje i v "požehnaném" stavu.

Po pár měsících se vše uklidnilo a ženy, které ji dříve odsuzovaly za její postoj ke cvičení, jí začaly psát a chtěly radu, jak v těhotenství cvičit.

Moderátorka Primy Sandra Parmová porodila dceru Emily

Hanka však vždy nastávajícím maminkám kladla na srdce, aby se předtím, než začnou s jakýmkoliv pohybem, poradily se svým lékařem.

Podle Blesk.cz rodila Hanka císařským řezem. My novopečeným rodičům moc gratulujeme.

To je ale krásný vlasáč! Nikol Štíbrová je maminkou, porodila chlapečka
GALERIE: Těhotná v létě? Inspirujte se stylem Agáty z MFF v Karlových Varech
Gratulujeme! Lejla Abbasová je dvojnásobnou maminkou. Porodila holčičku

 

Témata: Slavní rodiče, Miminko, Moderátorka, jméno, Moderátor, Andreas, Lejla Abbasová, Karlov, Chlapeček, Mimi, Hana Reinders Mašlíková, Parmová, Dívčí jméno, Nikol Štíbrová, Mód, Opravdové štěstí, MMA, Novopečený rodič, Maminka, Bezmezná láska, Haná, MFF, Mašlíková, Hana Reinders, První snímek