Maminka.czSlavné maminky

Moderátorka Iveta Vítová se stala podruhé maminkou

Simona Formánková 23.  7.  2021
Krásná a sympatická moderátorka Televizních novin Iveta Vítová, dříve Lutovská, se stala dvojnásobnou maminkou. Na Instagramu se pochlubila fotkou z porodnice a svým fanouškům představila nového člena rodiny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Ráda bych vám někoho představila. Matěj," napsala moderátorka stručně ale výstižně k uveřejněné fotografii z porodnice, na které je i se svým novorozeným synem. Iveta však není v mateřské roli žádným nováčkem, doma už brášku jistě netrpělivě vyhlíží sedmiletá Anetka. 

VIDEO: Podívejte se, jak zvládla Iveta Vítová skloubit práci s mateřstvím s dcerou

Iveta Vítová, dříve Lutovská, se v roce 2009 stala Českou Miss. Teď si ji diváci oblíbili hlavně jako moderátorku Televizních novin na Nově. Sama za sebe ale říká, že je především hrdá máma. A rozhodně zodpovědná. První rok školy totiž dceři Anetce připadl zrovna na období pandemie a Iveta se s ní tak jako jiní rodiče učila doma. Když jsme se nedávno ptali na známky, vtipně to komentovala:

"Anetka je teprve v první třídě, takže se jedničky tak nějak očekávaly, ale musím říct, že kvůli distanční výuce to bylo dost náročné, a tak si tak trochu ty jedničky nárokuji i já."

Druhé těhotenství Iveta tajila celých 5 měsíců. První mateřskou si užila dosyta, teď prý plánuje návrat za moderátorský pult mnohem dříve. Samozřejmě pokud mateřské povinnosti a Matěj s Anetkou dovolí.

Dcera krásné moderátorky se těší na sourozence. Bude to sestřička?
Témata: Rodina, Slavné maminky, Porodnice, Instagram, Sociální sítě, Moderátorka, Moderátor, Anetka, Nový člen, Vít, Nova, Mód, Televizní noviny, Lutovská, Maminka, Česká Miss, Iveta Vítová

Video