Maminka.czSlavní rodiče

Módní ikoně Harper Beckham je devět. Chodí na nehty, hraje fotbal, rodiče ji líbají na rty

redakce 30.  6.  2020
O Beckhamových se mluví pořád. A ještě více, když zveřejní některé rodinné fotky – jako například ty, kde svou dceru Harper Seven líbají na rty, aby jí například popřáli k narozeninám. Ty letošní, deváté, oslaví příští týden.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Harper, čtvrté dítě a jediná dcera páru Victoria a David Beckham, budí pozornost od doby, kdy před devíti lety přišla na svět.

Módní návrhářka a fotbalista dceru celým jménem pojmenovali Harper Seven Beckham, přičemž "sedm" v jejím jménu odkazuje mimo jiné na číslo dresu, v němž hrával její otec, rodina navíc uvedla, že sedmička je jejich šťastným číslem. Dívka se navíc narodila v červenci, tedy sedmém měsíci roku. Sedmiletá Harper bývá opakovaně označována za jedno z nejlépe oblékaných dětí showbyznysu. 

Jak slavní rodiče uspávají děti: Komu funguje tekoucí voda a komu nošení?

Malá Harper taky, podobně jako táta, hraje fotbal. Její otec David před pár dny zveřejnil na svém Instagramu záběry ukazující, co všechno s míčem Harper umí. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Bend it like Harper ( BECKHAM ) ⚽️

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham),

Kontroverzní bývají i komentáře na adresu téhle malé holky. Některé z nich poukazovaly třeba na to, že zatímco její matka Victoria je posedlá štíhlostí, Harper je spíše oplácaná. Zaujaly také fotky, kde si Harper stejně jako její matka nechávají upravovat nehty ve vyhlášeném salonu. 

Loni a předloni například hned dvakrát vzbudil pozornost její účes. Nejdříve si nechala ostříhat své dlouhé vlasy, výsledkem bylo mikádo podobné tomu, které nosí její matka Victoria.

A když se po několika měsících celá rodina objevila na módní show Victorie Beckham, nejmladší Harper ukázala roztomilý účes s ofinkou – její otec  David Beckham se neubránil srovnání s účesem mocné šéfky časopisu Vogue Anny Wintour. Na svém Instagramu zveřejnil koláž, na které si naklíčoval stejné mikádo. 

Témata: Slavní rodiče, Instagram, Harper, David Beckham, Harper Beckham, Fotbalista, Jediná dcera, Fotbal, Vogue, David, Koláž, Dcera, Harper Seven Beckham, Módní show, Ret, Victoria Beckhamová, Účes, Mód, Beckham, Chod, Nehty, Harper Seven, Narozeniny, Módní ikona