Maminka.czSlavní rodiče

Monika Absolonová je maminkou Tadeáška

Iva Endrychová 21.  11.  2015
Ve večerních hodinách z pátku na sobotu se zpěvačka Monika Absolonová stala maminkou Tadeáška.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Monika Absolonová syna přivedla na svět v motolské porodnici. "Monika je strašně šťastná," citoval jejího kamaráda web Super.cz. Otcem dítěte je hokejista Tomáš Horna. Maminka i syn jsou v pořádku.

Klepněte pro větší obrázek
"Dobry den, jmenuji se Tadeáš Horna, narodil jsem se včera večer, 20.11. tzn. taťkovi k narozeninám...važím 3,96kg a měřím 52 cm. Mamka říkala, že o mne chtěla dat vědět, až budeme doma, abychom prej měli klid... To úplně nevyšlo... Tady mamka posílá jednu fotku, aby na nás pak někdo nečíhal a nenaháněl nás... Vybrala pochopitelně špatnou, ve skutečnosti mi to sluší víc:)))" Tak takto představila synka pyšná maminka na svém Facebooku. (zdroj: Facebook Moniky Absolonové)

O miminku mluvila jako o Tadeášovi už v rozhovoru, který jsme s Monikou dělali jen pár týdnů před porodem. "Tadeáš byla jasná volba. A naštěstí se jmnéno líbilo i tatínkovi," řekla v rozhovoru pro časopis Maminka. 

Monika Absolonová: Dítě jsem si přála od dvaceti

Porod v Motole Monika plánovala od počátku. "Mám tam svého lékaře, pana doktora Bočka, i porodníka pana doktora Vlka, který je ohromný sympaťák a se kterým jsme si sedli. Na naší první návštěvě mu říkám: „Pane doktore, já přežiju kdeco. Vím, jak se zachovám ve spoustě nepříjemných extrémních situací. Ale v životě jsem nerodila, a může se stát, že třeba budu úplně hysterická. Co budeme dělat?“ „No tak vás profackujeme!“ odpověděl mi. Hned jsem věděla, že u něj chci rodit!" 

Podívejte se, jak to Monice v těhotenství slušelo. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek

Pro Moniku Absolonovou je Tadeáš prvním dítětem. Tomáš Horna už se jednou tatínkem stal. 

Foto: Profimedia, FB Moniky Absolonové, Ivy E. Morwen

Témata: Slavní rodiče, hokejista, Monika Absolonová, Tomáš Horna, Jasná volba, Pyšná maminka