Maminka.czSlavní rodiče

Monika Absolonová o sobě tvrdí, že je strašná máma. Ale která se tak necítí?

redakce 7.  2.  2018
Oblíbená zpěvačka Monika Absolonová, která má doma dvouletého syna Tadeáše, na sebe v rozhovoru pro Blesk.cz prozradila, že od té doby, co je maminkou, má neustálý strach.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Do školky ho nedám, vím, že jsem strašná matka, ale já ho chci mít doma. Najednou se ve mně probudily takové strachy, které mi před narozením Tádi přišly normální. Ale teď když si vzpomenu, co jsem dělala v pubertě, tak si říkám, co když ho to taky napadne nebo ještě něco horšího,“ svěřila se pro Blesk.cz zpěvačka.

Ta si mateřství užívá. Neustále však musí čelit otázkám týkajícím se druhého dítěte. „Vše necháváme na matce přírodě. Pokud má druhé dítě ještě přijít, tak se tak stane, a pokud ne, tak jsem šťastná za našeho zdravého syna,“ odpověděla zpěvačka trpělivě na otázku, kterou dostává v poslední době čím dál častěji.

Na Maminka.cz jsme před nedávnem zveřejnili s Monikou Absolonovou velký rozhovor, ve kterém se rozpovídala o výchově svého syna. Celý článek s názvem „Jedna přes plínu je někdy lepší než domlouvání,“ říká Monika Absolonová si můžete přečíst ZDE.

„Jedna přes plínu je někdy lepší než domlouvání,“ říká Monika Absolonová
Monika Absolonová: Dítě jsem si přála od dvaceti
Těhotenství jí sluší: Monika Absolonová

 

Témata: Video, Slavní rodiče, Monika Absolonová, Zdravý syn, Otázka týkající, Zvěř, Máma, Poslední doba, TAK, Celý článek, Mama, Velký rozhovor, Dvouletý syn, Syn, Sob, Sobě, Zpěvačka, Maminka, Strašná matka, Neustálý strach