Maminka.czSlavní rodiče

Monika Absolonová porodila! Matouš se narodil deset dní před termínem

redakce 11.  11.  2018
2962 gramů a 49 centimetrů. Takové míry měl druhorozený syn Moniky Absolonové, který se narodil v sobotu odpoledne. Rodiče mu dali jméno Matouš.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Měl se narodit až 20. listopadu, ale na svět přišel přesně o deset dní dříve. Dneska ráno se s novinkou zpěvačka svěřila na sociálních sítích. 

"Já i mamka jsme v pořádku, taťka s rodinou a kamarádama slavil a možná ještě slaví a velkej brácha Tadeáš asi spí. Jsem na všechno a na všechny moc zvědavej," napsala Absolonová slovy svého novorozence.

Matouš  se narodil v pražské Fakultní nemocnici Královské Vinohrady. Mimochodem, dvacátého listopadu bude mít starší syn třetí narozeniny, kluci tak mohli oba slavit ve stejný den. Tadeáš vážil při narození přesně o kilo víc. 

Zpěvačka má oba syny s hokejistou Tomášem Hornou. Ještě v sobotu večer měla moderovat přímý přenos ankety Atlet roku na České televizi, který nakonec celý zvládl Aleš Háma sám – Moniku omluvil, ale že už porodila, neprozradil.

Monika Absolonová září štěstím. Je podruhé těhotná
Vtipná Nikol Štíbrová je se synem sama! S partnerem se rozešli
Témata: Porod, Slavní rodiče, Od těhotenství k porodu, Sourozenci, Monika Absolonová, Matouš, Vinohrady, Přímý přenos, Druhorozený syn, Sociální síť, Stejný den, Národ, Mamka, Aleš Háma, Máťou, Pór, Termín, Děs, Syn, Zpěvačka, Česká televize, Tomáš Horna, Starý syn