Maminka.czSlavné maminky

Monika Bagárová porodila. Holčička má netradiční jméno po babičce

Gabriela Kolinová 27.  5.  2020
Zpěvačka Monika Bagárová je maminkou. Holčička přišla na svět dnes ráno a dostala jméno Rumia. A vypadá to, že její jméno je opravdu velmi netradiční – pyšní se jím jako jediná v České republice. Radostnou zprávu zveřejnila Monika na Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě. Moje rodina, moje lásky . Děkuji pane bože za ten nejkrásnější dar ♥️ Rumia Muradova 27. 5. 2020," píše Monika na Instagramu. 

Monika zdobí titulní stranu červnového čísla časopisu Maminka. V rozhovoru se mimo jiné svěřila, jak probíhalo její těhotenství. "První trimestr byl náročnější, dva nebo tři týdny mi nebylo úplně dobře, cítila jsem velkou únavu, takže jsem hodně odpočívala. Druhý trimestr byl naopak úplná pohoda. Strašně moc energie, všechno jsem zvládala levou zadní. A s tím třetím přišlo už i větší bříško, se kterým člověk neudělá tolik věcí, hodně se to střídá," prozradila Monika. Ale stěžovat si prý nemohla: "Upřímně, myslela jsem si, že to celé bude tak nějak náročnější. Myslela jsem si, že je to větší makačka," dodala se smíchem. 

Miminko má se zápasníkem Makhmudem Muradovem, který pochází z rodiny tádžických Uzbeků. Už dopředu věděli, že to bude holčička, a Monika říká, že klidná určitě nebude: "Rozhodně si myslím, že naše holčička bude takový čertíček. Něco mi říká, že bude divoká, protože i přítel má přehršli energie. Je to prostě člověk, který nevydrží v klidu. A myslím, že i malá bude mít takový náboj, podobnou energii," prozradila v rozhovoru. 

Holčičku pojmenovali Rumia Bagár Muradov. Křestní jméno Rumia, pro Čechy možná netradiční, je údajně po babičce – matce Makhmuda. V České republice ho bude mít opravdu jen Moničina a Makhmudova dcera (podle serveru nasejmena.cz v ČR není, je jen jedna Rumiana v Praze  pozn. redakce).

"Rozhodli jsme se dát našemu dítěti jméno mé milované mámy – Rumie. Nechť Ti Bůh dá šťastný a dlouhý život. Vítej na světě, moje drahá dcerko!“ napsal Muradov na Instagram s tím, že se dneškem stal ještě šťastnější. 

Rozhovor s Monikou Bagárovou najdete v aktuálním vydání časopisu Maminka. Koupit si ho můžete přes ikiosek.cz/maminka. Tady si můžete také objednat předplatné s dárkem.

Červnová Maminka s Monikou Bagárovou na titulce vám dodá energii
Témata: Mateřství, Slavné maminky, Instagram, jméno, Monika Bagárová, Rumi, Holčička, Zpěvačka, Pór, Makačka, Radostná zpráva, Maminka, Moničina, Netradiční jméno