Maminka.czSlavní rodiče

Monika Marešová porodila. Leoš se stal potřetí tatínkem!

Simona Formánková 10.  3.  2022
Ještě včera sdílel nejoblíbenější český moderátor Leoš Mareš fotografii z pravidelné procházky, kterou podnikl se svou těhotnou ženou Monikou. Fanoušci předpovídali, že "to" musí přijít brzo! A měli pravdu. Dnes na stejném instagramovém profilu přistála tajemná fotografie s jasným vzkazem: "A je to..."

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stejně tak jako byl oblíbený moderátor tajemný při oznamování těhotenství, zprávu o narození miminka si museli jeho fanoušci na Instagramu rozšifrovat. Pod fotografií dvou skořápek od vajíčka se objevilo strohé, ale výstižné: "A je to..." Leoš Mareš text nezapomněl doplnit srdíčkem, což všem potvrdilo domněnku, že je miminko na světě. Vnímaví fanoušci a přátelé začali okamžitě gratulovat a komentáře pod fotkou se doslova hemžily něžnými přáními a srdíčky. 

Zda se populární rodiče těší z holčičky, nebo chlapečka, se zpočátku nevědělo. Pár to do poslední chvíle tajil a nakonec Leoš odhalil proč. Chtěl, aby prvním, kdo se dozví, že se stal pyšným otcem dcery, byla jeho maminka. "Ať všechny zvony zvoní. Blahopřeji, blahopřeji, blahopřeji," radovala se z vnučky trojnásobná babička. Moderátor má totiž z předešlého manželství už dva syny – patnáctiletého Jakuba a jedenáctiletého Matěje. Se současnou manželkou Monikou tvoří pár od roku 2015 a své ano si řekli o tři roky později.

VIDEO: Jak probíhala tajná svatba Leoše a Moniky?

Leoš Mareš o požehnaném stavu manželky poprvé promluvil v živém vysílání svého pořadu na rádiu Evropa 2, když jeho žena Monika byla už v pátém měsíci těhotenství. Zda to bude chlapeček, nebo holčička, neprozradil a údajně to slavný pár nevěděl až do samotného porodu. 

Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Instagram, tatínek, Fotografie, Leoš Mareš, Moderátor, Monika Marešová, Evropa 2, Evropa, Mareš, Těhotná žena