Maminka.czDětské pokoje

Mraky a zvířecí motivy. Pokoj pro miminko v podání holandské modelky

kog 5.  1.  2021
Holandská modelka Kim Feenstra je těhotná. S kulatým bříškem zapózovala v novém pokojíčku, který pro miminko nachystala. Jak se připravuje na nový přírůstek do rodiny a jaké jsou její oblíbené nové kousky v interiéru? Můžete se inspirovat.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Žádná růžová nebo modrá, Kim se snažila zařídit pokojíček co nejvíce genderově neutrální: "Moc se mi líbil vzor mraků, a tak jsem požádala fantastického holandského malíře Johna Breeda, aby mi namaloval mraky na strop," říká. 

Nábytek a doplňky pořídila u firmy Westwing: "Mým nejoblíbenějším kouskem je jejich houpací křeslo Teddy. Je potaženo měkkou tkaninou, která vypadá jako srst ovce. Všichni, kteří mě znají, vědí, že jsem jako straka – miluji zlato. A voilà, nohy křesla jsou ve zlatě," dodává s nadšením. 

Inspirujte se! Takhle zařídila dětský pokoj majitelka designového obchodu

Doplňky v pokojíčku jsou ryze zvířecí – žirafy ve formě lamp, medvídci jako nástěnná dekorace nebo plyšák na spaní, houpací lama.

"Pro mě nejdůležitějším kouskem nábytku je kvalitní postel s dobrou matrací – našla jsem takovou, která bude s mým drobečkem růst ještě několik let," dodává Kim Feenstra. Z celého pokojíku je vážně nadšená! "Ráda tu sedávám už teď a těším se na svůj zázrak," říká. 

Jak zařídit či změnit pokoj pro školáka? Tady jsou šikovné tipy (nejen) od bytových architektů
Je nutné, aby děti měly oddělené pokojíčky? Tohle byste měli vědět!
Témata: Rodina, Miminko, Inspirativní ženy, Dětské pokoje, Bydlení, Modelky, zvíře, Malíř, Modelka, Kousek, Pokojíček, Podání, Teddy, Interiér, Motiv, Pokoj, Mód, Nadšení, Mrak, Ovce, Bree