Maminka.czPorod

Muž píše o porodu: Bolest byla cítit po celém sále, zatínal jsem zuby s ženou

kog Blesk pro ženy 12.  1.  2020
William Trice Battle je jedním z těch mužů, kteří se rozhodli být u porodu. Možná netušil, jak silný zážitek to bude. O celém emotivním zážitku napsal dopis, v němž vše popisuje z pohledu muže. Jeho slova dojímají ženy a dodávají odvahy spoustě nastávajícím tatínkům.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Mladý tatínek William chtěl narození svého mladšího syna vidět na vlastní oči,  a proto se rozhodl, že svou partnerku doprovodí na sál a bude jí tou největší oporou. Vnímal každou její kontrakci a následně o tom napsal dopis, aby popsal porod očima muže. 

Tyto trapasy se opravdu staly! Maminky přiznaly, jaké zážitky si odvezly z porodnice

"Bolest, kterou má žena Lauren zažívala, když rodila našeho syna, byla cítit po celé místnosti. Při každé kontrakci jsem zatínal zuby i svaly. Bylo pro mě nepříjemné sledovat, jak trpí. Nechápu, že ženy mohou takovou bolest vydržet," popisuje barvitě William, který si z celého porodu nese silný emotivní zážitek.

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka

"Po dlouhých a silných bolestech mé ženy jsme ho konečně spatřili. Našeho zdravého a krásného syna. Byl jsem najednou plný energie a lásky. Vím, že děti jsou zázrak, pro mě je ale největším zázrakem matka mých dětí. Dosud nechápu, jak takovou bolest dokázala přetrpět. Je prostě zázračná!" William své pocity sdílel i na sociálních sítích, kde s ním souhlasila řada dalších tatínků. 

Fakt to tak bolí? Tohle rozhodně nikdy neříkejte rodící ženě!
Témata: Porod, Galerie, Porodnice, Vaše příběhy, Vaše porodní příběhy, Bolest, Žena, William, Tatínek, Zen, Zážitek, Pór, Zub, Emotivní zážitek, Celý sál, Lauren, Zeno