Maminka.czTěhotenství a porod

Myslela si, že má bolesti zad a o pár hodin později porodila

LH 22.  2.  2013
Myslela si, že má bolesti zad a o pár hodin později porodila
Když Kelly Gadsby v noci probudily silné bolesti zad, netušila ještě, že ji za pár hodin čeká životní překvapení. Žena o svém těhotenství neměla nejmenší potuchy, brala totiž antikoncepci a pravidelně menstruovala.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nastávající maminky, které sužují silné těhotenské příznaky, mohou dvaatřicetileté Kelly jen závidět. Netrápily ji nepříjemnosti jako ranní nevolnost, otoky nebo velké přibírání na váze, celými devíti měsíci doslova proplula, aniž by o svém jiném stavu věděla. Jediné, co zaznamenala, byla prý zvýšená únava, tu ale přičítala náročné práci. Kelly navíc brala hormonální antikoncepci a pravidelně menstruovala.

Nejedná se ani o nezkušenou prvorodičku, překvapená maminka už má z předchozího vztahu jedenáctiletého syna.

V nemocnici, kde ji kvůli akutní bolesti zad hospitalizovali, udělali lékaři pro kontrolu těhotenský test. Na vzpamatování se z šoku, který přivodil pozitivní výsledek, ji ale moc času nezbylo. Do dvaceti čtyř hodin byl její syn Frankie na světě.

V šoku byl samozřejmě i její manžel, který trpí chorobou, kvůli které užívá léky s neblahým účinkem na plodnost.

Zdroj: Dailymail.co.uk

Témata: Bolest, Bolest zad, Kelly, Zvýšená únava, Myš, Překvapená maminka, Frankie, Hod, Pór, Akutní bolest, Par, Pár, Mysl, Pozitivní výsledek