Maminka.czMaminka cestuje

Myslete na jarní prázdniny už teď a vyberte si to nejlepší ubytování. Tady jsou nejlepší tipy

redakce 13.  8.  2022
Plánovat uprostřed léta, kam vyrazíte za sněhem a na lyže, není divné, jak by se mohlo zdát, ale prozíravé. Nečekejte, až se nejoblíbenější rodinné hotely a penziony na horách začnou plnit. V termínech jarních prázdnin to bývá hodně rychlé.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Víte, kdy budete mít jarní prázdniny?

Jarní prázdniny jsou vždy rozdělené do šesti skupin, které se točí po okresech. Podívejte se, kdy budou právě u vás.

6. 2. - 12. 2. 2023

Praha 6 až 10, Cheb, Karlovy Vary, Sokolov, Nymburk, Jindřichův Hradec, Litoměřice, Děčín, Přerov, Frýdek-Místek

13. 2. - 19. 2. 2023

Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, Zlín, Praha-východ, Praha-západ, Mělník, Rakovník, Plzeň-město, Plzeň-sever, Plzeň-jih, Hradec Králové, Teplice, Nový Jičín)

20. 2. – 26. 2. 2023

Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec, Semily, Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Kladno, Kolín, Kutná Hora, Písek, Náchod, Bruntál

27. 2. – 5. 3. 2023

Mladá Boleslav, Příbram, Tábor, Prachatice, Strakonice, Ústí nad Labem, Chomutov, Most, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Olomouc, Šumperk, Opava, Jeseník

6. 3. – 12. 3. 2023

Benešov, Beroun, Rokycany, České Budějovice, Český Krumlov, Klatovy, Trutnov, Pardubice, Chrudim, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Ostrava-město, Prostějov

13. 3. – 19. 3. 2023

Praha 1 až 5, Blansko, Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Znojmo, Domažlice, Tachov, Louny, Karviná

S dětmi do Krkonoš: 3 nejzábavnější stezky na Benecku, které zvládnete i s kočárkem

Tipy na ubytování v českých horách

Když už víte kdy, zbývá vybrat kam. V přehledné databázi ubytování můžete hledat podle lokality, typu ubytování i vybavení. Snadno si tady vyfiltrujete, kde vám připraví postýlku pro miminko nebo kam se můžete těšit na relax v sauně.

Dětská herna = chvíle klidu pro rodiče

Dětská herna dokáže zachránit rodinnou pohodu. Hlavně ve chvílích, kdy je venku ošklivo. Děti se zabaví a vyřádí, takže večer usnou během chvilky. Vyberte si z ubytování s dětskou hernou či koutkem a pro sebe přibalte knížku. Třeba ji tentokrát i na dovolené s dětmi opravdu otevřete.

Některé hotely myslí také na starší děti. Třeba v Aparthotelu Vavřinec v Peci pod Sněžkou najdete i teenage hernu s herními konzolemi, fotbálkem a hernu s virtuální realitou.

Ze sjezdovky rovnou do bazénu

Rádi po lyžování, pořádné koulovačce nebo procházce zasněženou krajinou skočíte do bazénu a z vířivky pozorujete sníh za okny? Podívejte se na ubytování na horách, která mají i bazén.

Udělejte si chvilku a dejte se do plánování!

Témata: Rodina, Praktické rady, Dovolená s dětmi, Kam s dětmi, Prázdniny, Maminka cestuje, šumperk, Karlovy Vary, Cestujeme, Pardubice, Příbram, Ústí nad Labem, Chomutov, Zlín, Třebíč, Nymburk, lyže, Znojmo, Opava, České Budějovice, Herní konzole, Litoměřic, Pelhřimov, Vsetín, Tachov