Maminka.czZdraví

Na festivalu Restart s Dietou to žije. Přijďte jej navštívit i v neděli

redakce 24.  2.  2018
Ať už si pod pojmem zdravý životní styl představíte cokoliv, rozhodně nešlápnete vedle, když zavítáte na festival Restart, který pořádá časopis Dieta, a který probíhá celý víkend v pražských Vysočanech.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První návštěvníci dorazili do pražské Pragovky již před polednem a mohli se hned začít věnovat programu. Ten byl oficiálně zahájen po jedné hodině. Dnešek patřil nejen vzdělávání a novým trendům ve vaření, pohybu, workshopům a besedám, ale i semifinalistkám soutěže Hubneme do plavek s časopisem Dieta, ze kterých se zítra vyberou tři výherkyně, které budou s odborníky na stravu a pohyb shazovat nadbytečná kila.

"Je skvělé pracovat s někým, kdo je motivovaný a má opravdu chuť něco změnit," těší se na spolupráci fitness trenér Vítek Živný a vzápětí také prozradil, jaké chyby nejčastěji ženy při hubnutí "na vlastní pěst" dělají. "Nejčastější chybou je, že člověk se do toho vrhne po hlavě a spíše to tělo vystresuje. Je potřeba vše nastavit spíš postupně, pak je větší šance na úspěch" říká trenér.

A pokud jste dneska dali přednost třeba olympijskému boji našich hokejistů o bronz, máte šanci vše dohnat zítra. I zítra nabídne Restart spoustu zajímavých přednášek, workshopů, besed a ukázek různých pohybových lekcí. S jídelníčkem poradí výživový specialista Petr Havlíček. Online metody cvičení představí fitness trenér Vítek Živný. Karel Tejček promluví o reflexologii a čchi-kung. Power jógu přiblíží Václav Krejčík. O bylinkách bude mluvit Dagmar Heřtová a o více o čaji se dozvíte od Jiřího Boháče. Festivalem provázela v sobotu moderátorka Lucie Šilhánová, v neděli to bude Hanka Kynychová. Podrobnější program najdete zde.

Kde: HALA PRAGOVKA, Kolbenova 923/34, Praha 9, Vysočany 10 - 18:00

Vstupné: zdarma

A nejen to, můžete s námi i soutěžit, a to o kávovar Tchibo Cafissimo.

Čtěte také: Česko – Kanada 4:6. Hořký konec olympiády, hokejisté jsou bez medaile

Jak soutěžit?

Přijďte na festival a vyfoťte se s časopisem Dieta. Sdílejte nejhezčí fotku na svém instagramovém profilu. Připojte k ní hashtagy #casopisdieta a #zenycz a sbírejte lajky.

V pondělí 26. února vybereme tři z vás, které získají nejvíc lajků. Tři z vás získají elegantní kávovar Tchibo Cafissimo v hodnotě 2 499 Kč a roční předplatné časopisu Dieta.

Nahrávat můžete libovolný počet fotek. Vítěze budeme informovat komentářem pod jeho fotkou a výzvou o kontakt.

Případné dotazy pište do komentářů pod příspěvek s vyhlášením soutěže na Instagramu Ženycz.

Zítra si nenechte ujít festival Restart s Dietou. Můžete vyhrát i kávovar
Ze dne na den se rozhodla se sebou něco udělat. Iveta zhubla více než 30 kilo
Je hubnutí během kojení vhodné? Zeptali jsme se odborníků
Témata: Zdraví, Kam s dětmi, Maminka cestuje, festival, První návštěvník, Praha, Dnešek, Instagramový profil, Výživový specialista, Restart, Fitness trenér, Nový trend, Instagram, Časopis, Celý víkend, Semifinalistka, Libovolný počet, Vysočany, Výherkyně, Podrobný program, Nejčastější chyba, Vyhlášení soutěže, Vstupné, Lucie Šilhánová, Fotka, Zdraví na Heureka.cz