Maminka.czTvoření

Na maškarní za seniora? Stačí pár doplňků a senzační kostým je na světě

kog 14.  2.  2019
Vypadá to jak módní přehlídka z domova seniorů, ale záhy zjistíte, že tyhle babičky a dědečkové mají do důchodu hodně daleko. Pod šedinami, klobouky, brýlemi a namalovanými vráskami se totiž skrývají děti, jimž rodiče vymysleli opravdu kreativní kostým na maškarní bál.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na internetu je totiž malých dětí převlečených v kostýmech důchodců plno. A vlastně se není čemu divit, jde o poměrně levnou a rychlou masku, kterou vytvoříte raz dva.

GALERIE: Úžasné kostýmy pro děti na karneval, které zvládnete doma. Inspirujte se!

Doma najdete květované šaty (pro holčičku), kostkovanou košili (pro chlapce), k tomu vhodný svetřík, brýle, klobouk, domalujete pár vrásek a z plastových trubek sestavíte chodítko či hůl. A výsledek je perfektní.

Uznejte sami, někteří rodiče se na svých malých seniorech skutečně vyřádili. Jejich dítka jsou od stařečků k nerozeznání. Jen by nás zajímalo, jak by se na tuto masku tvářily naše děti, které většinou chtějí jít na maškarní za princeznu Elsu nebo hasiče Sama. 

A možná máte tip na masku na masopustní karneval!

Příprava na dětský karneval: Popusťte uzdu fantazii
Témata: Děti, Batole, Hry pro děti, Tvoření, Kostým, Senior, Par, Brýle, Vráska, Kos, Domov seniorů, Nový trend, Bál, Chodítko, Pár, Maska, Maškarní bál, Módní přehlídka, Klobouk, Kost, Stařec, Sen, Doplňky, Svět, Dětský karneval