Maminka.czJen pro maminku

Na mateřské přijde k dobru každá minuta. Jak skloubit péči o dítě, domácnost a o sebe samu?

Reklama 29.  10.  2018
Vlasy jsou vizitkou každé ženy. Nedostatečná péče se na nich podepíše stejně jako mráz, vítr, nebo naopak ostré slunko a moře. Každý extrém, ale i nevhodně zvolená vlasová kosmetika, vaše vlasy citelně oslabuje a vyčerpává. Také hledáte elixír na poškozené vlasy?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Krásné a zdravé vlasy si přeje každá žena. Časté barvení, fénování, žehlení i škodlivé vlivy životního prostředí vlasy neustále poškozují. Na trh však přicházejí revoluční termální masky na vlasy značky ikoo, vyvinuté a vyrobené v Koreji, které vlasy ochrání, vyživí a vrátí jim živou barvu a zářivý lesk. Masky obsahují výhradně přírodní složky, nejsou testovány na zvířatech a jsou 100% veganské. Ikoo vypiplalo tři druhy tohoto korejského vlasového zázraku, navíc v praktické termální "čepici". Už nemusíte pro regeneraci do salonu ani nahřívat ručníky! Stačí umýt vlasy, vysušit ručníkem, dát do culíku a nasadit na 15- 20 minut "čepici" s maskou. A jít přebalit nebo si hrát. 

Růžová záchrana pro barvené vlasy

Růžovou masku Color Protect and Repair by měly používat všechny ženy, které si barví vlasy. Maska udrží barvu déle a vlasy krásně zregeneruje. Nejen díky výtažkům z levandule, jejíž účinky mají zklidňující efekt na pokožku hlavy i vaši mysl. Ale také především díky jalovci, který vyživuje pokožku hlavy do hloubky. Výtažky z bazalky vlasy vzpruží a díky ní budou krásně lesklé.

Klepněte pro větší obrázek

Zelená maska pro dokonalou hydrataci

Zelenou masku Hydrate and Shine ocení všichni, kdo trpí na dehydrované vysušené vlasy. Maska funguje jako prevence před lámavosti vlasů. Olej z makadamových oříšků vytvoří na vlasech nemastnou bariéru, která ve vlasech zadrží vlhkost ve vnitřní struktuře vlasu. Vlas zůstává hydratován a krásně lesklý. Výtažek z medu nejen regeneruje, ale jeho účinky zajistí i větší odolnost vůči lámání. Zkrotit nepoddajné kudrnaté vlasy je někdy oříšek. Zelená maska Hydrate and Shine však obsahuje i olej z japonské kamélie. Ten je bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty, které okamžitě zvlhčí pokožku hlavy a usnadní úpravu nepoddajných kudrnatých vlasů.

Fialová detoxikace a revitalizace vlasů

Fialová maska Detox and Balance je ideální pro vlasy poškozené škodlivými vlivy životního prostředí nebo pro vlasy po chemickém ošetření (jako např. barvení vlasů, trvalá, ale i žehlení vlasů či časté fénování). Maska obsahuje borůvkový a ostružinový extrakt, který je bohatý na antioxidanty a vitamíny. Mořská řasa (čepelatka) posílí vlasy od kořínků až po konečky a dodá jim elasticitu a tím i zabrání lámavosti vlasů.

Vaše vlasy si zaslouží dokonalou a komplexní péči, kterou jim můžete dopřát spojením termálních masek na vlasy ikoo a hřebenů ikoo, které vznikly na základě pravidelných návštěv v Asii. Mají blahodárné účinky na pokožku hlavy. Vychází z tradiční čínské medicíny, stimulují akupunkturní body během česání.

Aplikace masky

Po umytí šamponem vlasy vysušte jemně ručníkem a udělejte si volný culík či drdol. Nasaďte masku na hlavu a zabezpečte pomocí nálepky. Nechte působit 15-25 minut. Průběžně vlasy masírujte pro rovnoměrné působení masky na vlasy i na pokožku. Termální funkce nezávisle vytváří teplo, které zvyšuje účinek obsažených ingrediencí. Není tedy potřeba si přes masku dávat teplý ručník. Vlasy ani maska nikam nepadají, můžete se doma věnovat běžným činnostem. Po uplynutí 15-25min, masku jednoduše smyjte vlažnou vodou. Šampon ani kondicionér už nepoužívejte. 

Témata: Jen pro maminku

Video