Maminka.czSlavné maminky

Víme, co nejvíc štve nastávající maminku Martinu Pártlovou! Postěžovala si na Instagramu

Simona Formánková 22.  4.  2021
Zpěvačka a muzikálová herečka Martina Pártlová už brzy porodí svého prvního potomka. Na sítích si ale posteskla, že s blížícím se termínem porodu přibývá i množství nevyžádaných rad. O co poprosila své fanoušky na Instagramu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Na otázku, jestli tu mám holky radilky, sem vždycky hrdě odpovídala, že já ne, že já tady mám jen fajn holky, který se nikomu do ničeho ne*erou a nechávaj ho žít. Pojďme si tohle udržet, ženský" vyzvala dnes zpěvačka v jednom z instagramových příspěvků.

"Dyť je to do nebe volající. Nikdo nemáme patent na to, jak dělat to a to nejlíp, každej radí něco jinýho, protože logicky každý miminko je jiný. Překvapivě si vždycky ta dotyčná myslí, že její názor je ten jedinej správnej. Pak se mi tu hádáte a předháníte, kdo toho ví víc a kdo to dělá líp." Martina Pártlová tím otevřela velkou debatu, která se dotkla nejen mnoha nastávajících maminek. 

Největší odezvu měl komentář Nikol Štíbrové. Ta je nejen blízkou kamarádkou, ale čeká svého druhého potomka ve stejném termínu jako Martina. "No nevim. Já bych to břicho do síťovanejch kalhotek nedávala. Dítě bude mít na hlavě otisklý kosočtverečky, až vyleze ven. Sousedka to taky tak měla a pak z toho měl syn problémy až do první třídy. Ale každej jak chce samozřejmě. To je jen můj názor." napsala Nikol ironicky a s nadsázkou. Její komentář si získal více než tři tisíce lajků. 

Zdroj: Instagram

Martina Pártlová prozradila pohlaví miminka! 3v1 budou konečně kompletní
Tyhle slavné matky rodily po čtyřicítce! Co si na tom pochvalují?
Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Mateřství, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, Martina Pártlová, Maminka, Velikost, Zpěvačka, Termín, Rovinka, Cílová rovinka, Potomek, Martín, Nikol Štíbrová, Bříško, Vendula Pizingerová, Anna Geislerová, Nikol, RTL, Patent, Herečka, Post