Maminka.czČasopis Maminka

Najděte svobodu napříč mateřskými tématy! Listopadová Maminka je právě v prodeji

Simona Formánková 21.  10.  2021
Ode dneška seženete na stáncích nové číslo časopisu Maminka. Na titulní straně se můžete těšit na sympatickou zpěvačku a hlavně trojnásobnou mámu Kláru Vytiskovou. Jak ona vnímá svobodu a jde vůbec svoboda s mateřstvím dohromady? Nejen to se dočtete v nové Mamince.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Svoboda je téma, které je dobré si neustále připomínat. A listopadové číslo je pro toto téma jako dělané! Protože pocit svobody je důležitý, a to nejen pro matky. Jdou tyto dvě věci vůbec dohromady? Na to jsme se zaměřili v listopadovém čísle. 

Pro nastávající maminky bude rozhodně zajímavý článek na téma "Budu máma! A co moje svoboda?" Protože ať přijde miminko nečekaně nebo je plánované, v obou případech vás mohou doprovázet pocity, že jste právě ztratila svoji svobodu. Čím to je? A Jak s takovou emocionální smrští naložit? Dočtete se na straně 38.

Podívejte se také na "Retro porody". Jak probíhaly porody v 70., 80. a 90. letech? Jak moc se lišily od těch dnešních? I na to zavzpomínaly tři maminky, dnes už babičky. A napsaly o tom dopisy svým dnes už dospělým "holčičkám". Zde jsou slzy dojetí zaručeny.

Jde najít svobodu i v nevyžádaných radách vašeho okolí nebo rodiny? Jak je to se svobodnou výchovou a hranicemi, které jsou ve vztahu rodiče  dítě? Kolik svobody děti potřebují? To a mnohem více se dozvíte v listopadovém vydání časopisu Maminka.

V příbalu navíc s novými JOJO bonbony 1+1=3. Že vám tento příklad nevychází? S těmito bonbony je ale takto správně. Kombinací dvou příchutí z balíčku totiž vznikne třetí!

Nová Maminka je právě v prodeji. Zakoupit ji můžete ve všech trafikách nebo na ikiosek.cz , rohlík.cz a košík.cz

Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Mateřství, Miminko, Praktické rady, prodej, Máma, Časopis, Klára Vytisková, Číslo, Nové číslo, Titulní strana, Smršť, Mater, Lis, PRÁV, Jojo, Svoboda, Maminka