Maminka.czKam s dětmi

Nákupem benefičního dárku můžete podpořit projekt Plníme dětská přání

redakce 26.  11.  2012
Nákupem benefičního dárku můžete podpořit projekt Plníme dětská přání
Druhý ročník charitativního projektu Plníme dětská přání v OC Park Hostivař odstartuje 1. prosince 2012. Jeho smyslem je potěšit děti z dětských domovů, které nemohou trávit Vánoce se svou rodinou. Těmto dětem můžete udělat radost také vy. Třeba benefičním nákupem hezkého vánočního dárku, a to až do 16. prosince, kdy charitativní akce končí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Organizátoři slavnostně spustí dobročinný projekt 1. prosince 2012 ve 12 hodin za účasti patronek Ivety Vítové, Lucie Křížkové a Lilian Sarah Fischerové. V zahradním podlaží bude stát velký rozsvícený vánoční strom. „U jeho kmenu najdete na podnose položená přáníčka dětí z dětských domovů, které adresovaly Ježíškovi. Vy jim tato přání můžete splnit. Stačí, když si vyberete některý z dopisů a jeden vytoužený dětský dárek zakoupíte,“ říká Karolína Pleštilová.

S výběrem dárků pro děti vám pomohou ochotné hostesky, které budou k dispozici každý všední den od 13 do 20 hodin, o víkendech pak od 10 do 20 hodin. Hostesky vám dárky po zakoupení zabalí a označí. Dárečky poté poputují do Fondu ohrožených dětía jeho poboček.

„Ne každé dítě z dětského domova má to štěstí, že může vyrazit na Vánoce alespoň ke svým příbuzným. Akce s názvem Plníme dětská přání má dětem připomenout, že na ně někdo myslí. Vánoční dárek je drobnost, která se se v dětském světě počítá a děti to ocení,“ uzavírá Karolína Pleštilová.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, projekt, praní, Fischer, Nákup, Přání, Dar, Muž