Maminka.czGalerie

Jak vypadá po třech dětech? Narážky na tělo po porodu ignorujte, radí Laura

redakce 11.  7.  2021
Laura Mazza je pyšnou maminkou třech dětí. Porodila je během čtyř let a všechna těhotenství se na jejím těle podepsala. Přesto, že se často setkává s kritikou na svůj vzhled, narážky ignoruje a ostatním vzkazuje: "Zaměřte se na své chyby!"

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Laura by mohla vyprávět. Mnoho lidí ji stále zaplavuje poznámkami na její postavu. Je to více než tři roky, co porodila své třetí dítě a pár kilo má stále navíc. "Nosím zejména tepláky a legíny. Moc se nemaluji, s dětmi toho tolik nestíhám," popisuje. Podle některých po třech porodech ztratila svou ženskost. 

Rozhodla se ale, že nebude nepěkným komentářům podléhat a tiše trpět. "Často slýchám, že už to nejsem já. Ať se sebou něco dělám. Manžel mě ale podporuje a strie ani sportovní outfity mu nevadí," říká a uznává, že nad svou váhou zlomila hůl, ale nehodlá hubnout kvůli tomu, že jí to někdo drze poradil.  

Těhotenství jim navždy změnilo tělo. Není se za co stydět, vzkazují tyhle matky!

"Mám své tělo ráda, porodilo tři děti! Hubnout nehodlám, cítím se dobře. Ženskost se možná trochu vytratila, ale kdybych nebyla ženou, neporodím tři zdravé děti." Trojnásobná matka je drzostí dnešní společnosti vážně ohromena. Radí všem svým blízkým, aby si hleděli svého a přestali se motat do životů ostatních. 

Nechte si rady! Okolí jí říká, že má po porodu shodit. Syna však adoptovala
Témata: Těhotenství, Porod, Galerie, Po porodu, Tělo, Hubnutí po porodu, Legíny, Postava, Narážka, Pár kilo, Jáva, Máma, Děti, Pór, Vzhled, Ženskost, Maminka