Maminka.czReklama

Náš TIP na nový model trendy kočárku. V čem vede?

Reklama 7.  11.  2018
Péče o miminko dává zabrat, ale rozhodně nemusíte slevovat ze svých nároků na styl. Jistotu, že budete i se všemi těmi povinnostmi pořád trendy a moderní, představuje třeba volba kočárku, který si pořídíte. Máme pro vás TIP na kočárek, který je nejen trendy ale také maximálně praktický a funkční.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Připraven na všechno

Požadavky na ideální kočárek jsou vysoké a není se vůbec čemu divit, vždyť musí mít perfektní funkční vlastnosti a taky hezký design. Věděly jste, že jsou v dnešní době kočárky, se kterými nemusíte dělat žádné kompromisy? Zvládnou doslova všechno - velký nákup, chodícího sourozence, úzké prostory nebo skládání jednou rukou. Nový model kočárku Quinny Hubb, patří mezi ně. Nabízí skvělé řešení nejen pro rodiče v městském prostředí, kteří chtějí mít svobodu procházet se a užívat si městské prostředí plné kaváren, obchodů a parků.

Celebrita mezi kočárky

Quinny Hubb je lehoučký a praktický. Je nejen prostorný, ale jeho design je také velmi chytrý. Má jednu rukojeť, takže můžete nosit své dítě na druhé ruce a také je jednou rukou snadno rozkladatelný. Navíc je vybaven automatickým zámkem, který drží kočárek zamknutý při nošení a ukládání. Nákupní koš je vybaven chytrou kapsou pro menší předměty, jako je vaše peněženka nebo telefon. Potřebujete víc místa? S nákupní taškou XXL můžete přidat dalších 10 kg.

Královské vybavení

Mezi barevnými kombinacemi si vybere každá žena a hluboké lůžko je zase praktická trefa do černého. I při pouhých 3 kg je kočárek mimořádně pevný a stabilní, zatímco uvnitř je měkký a pohodlný. Disponuje také stupátkem pro další dítě, což žádný jiný kočárek nemá! Navíc modularita rámu a různých slotů umožňuje polohovat tak, aby vyhovoval vašim potřebám: proti směru jízdy, po směru jízdy nebo plně nakloněné. Prostě jednička mezi kočárky!

Témata: Těhotenství, Děti, Reklama

Video