Maminka.czNaše tipy

Náš tip: Vyražte na veletrh pro kočárky, sedačky a vánoční inspiraci

redakce 18.  10.  2019
Ještě nemáte víkendový program, ale zároveň hledáte inspiraci, pokud jde například o výbavu pro děti, zdravý životní tyl nebo vánoční dárky? Doporučujeme veletrhy FOR BABIES, FOR TOYS, FOR GAMES a BIOSTYL – ECOWORLD, které až do neděle běží v pražských Letňanech.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Akce nese rozhodně hodí i pro rodiny s dětmi. V areálu PVA EXPO PRAHA je čeká bohatý doprovodný program i osvětu pro nejmenší, inspirace na vánoční dárky a novinky i trendy ze světa dětí, hraček, her a zdravého životního stylu. Nejnovější produkty představí téměř dvě stovky vystavovatelů, kteří do Letňan přijeli z pěti států. Oficiálními vozy veletrhů jsou automobily značky FORD.

Maminka podnikatelka Gábina: Děti se ptaly, zda se přihlásím znovu?

Veletrh FOR TOYS přichystal návštěvníkům expozice v Hale 1, kde je k vidění, osahání i zakoupení široké portfolio novinek, trendů a vychytávek ze světa hraček a her, například od firem Albi, Piatnik, Dino, Mindok, Efko a dalších. V Letňanech se představí obojživelný FirstBIKE, kterému stačí přezout kola, nasadit lyže, a skibob je na světě.

Zimní radovánky podpoří také carvingové boby ZIPFY, které zabaví i dospěláky. Speciální sérii odrážedel a koloběžek, edici 112, představí i značka YEDOO. Hračky od značek PlanToys, Safari Ltd. nebo The Purple Cow, které pomáhají zdravému vývoji dětí, představí na veletrhu distributor MontessoriHracky.cz. Zručnost si mohou děti prověřit v dílničkách Jarmarok a pro malé čtenáře budou připraveny knižní novinky a časopisy od nakladatelství Svojtka, SUN, CREW a Egmont. A protože se blíží Halloween, nebudou chybět dekorace či doplňky pro tento svátek. Expozice Moje party nabídne také zábavu v podobě bláznivého fotokoutku i heliových balonků. Podrobnosti na www.fortoys.cz.

Kdy by mělo batole umět skákat snožmo a kdy chodit pozadu?

Vše pro miminka na jednom místě

V Hale 1 se představí také vystavovatelé potřeb pro děti a kojence v rámci souběžného veletrhu FOR BABIES. Nejvýznamnější firmy segmentu zde nabízí kočárky, autosedačky, oblečení pro miminka i starší děti nebo oblíbené látkové plenky. Příchozí se mohou těšit na expozice dětských lahviček, dudlíků a kosmetiky, botiček nebo dětských kol a odrážedel. Lákadlem jsou i zajímavé veletržní slevy od vybraných vystavovatelů. Doprovodný program doplní workshopy, přednášky na aktuální témata, soutěže o hodnotné ceny či kreativní dílny. Více na www.for-babies.cz.

Za zdravým životním stylem

Trojlístek v Hale 1 v PVA EXPO PRAHA doplní vystavovatelé z oblasti zdravého životního stylu a výživy v rámci BIOSTYL – ECOWORLD. Uvedou ekologicky šetrné výrobky, nabídky a tipy na aktivní trávení volného času, relaxaci a vylepšení zdravotní kondice.  Více na www.biostyl.cz.

FOR GAMES – svátek hráčů

Na veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES, jehož expozice zaplní Halu 2 a Halu 5, bude připraveno to nejlepší z herního trhu v ČR. Akce potěší vyznavače herních konzolí, PC, hardware a přinese to nejlepší napříč příslušenstvími herních platforem. Na veletrhu budou k vidění také různé sci-fi dekorace, např. roboti z Hvězdných válek a exponáty z minulých ročníků festivalu. Více na www.forgames.cz.

Marie Doležalová: Jsem prostě jen matka! Je to málo? Zřejmě ano!

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka

Témata: Naše tipy, kočárky, Nakladatelství, EFKO, YEDOO, Veletrh, Safari, Purple, Praha, Piatnik, Česká republika, Vystavovatel, Tip, Sci-fi, Letňany, Hvězdná válka, Radovan, For BABIES, Van, Minulý ročník, Ford, BIOSTYL, For GAMES, Sun, Radovánky