Maminka.czNaše tipy

Naše tipy: Ikonické legíny i pro děti, teplé zimní bundy a šaty pro malé princezny

19.  12.  2020
Hezkého oblečení není nikdy dost. A i malým dětem záleží na tom, co nosí a chtějí, aby jim to slušelo. Tady máte pár tipů, které by se mohly hodit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Oblíbená brněnská značka Pura Vida, která proslula zejména svými legínami, začala šít i pro děti. Takže i jim teď můžete koupit některé z ikonických legín - se vzory Jednorožec v kosmu, Bulldog nebo Malý princ a západ slunce, k mání jsou ve velikostech 104 až 164. 

Všechno začalo v roce 2016 legínami, které Petra Němečková a Petruccya původně ušily pro sebe, aby měly motivaci cvičit. Dnes v e-shopu (www.puravidashop.cz) a v showroomu (Minská 5, Brno) nabízejí přes 330 druhů oblečení od ikonických legín (krátké, dlouhé, zateplené) přes sportovní podprsenky, šaty až po mikiny či čepice. Všechny módní kousky značky Pura Vida šijí zručné švadlenky podle návrhů Petruccye, každý z nich je tak tou nejlepší ukázkou poctivého řemesla. 

Máte co číst? Vyšla nádherná Archistorie, Dan Brown pro děti a příběh autisty Matěje

Hledáte inspiraci pro oblečení na zimu panující venku? Pak se podívejte třeba po značce SAM73, která je rovněž tuzemská. Přináší pohodové oblečení pro sport a volný čas. Jednotlivé kousky mají propracované střihy, jdou ruku v ruce s trendy a jsou vyrobené z kvalitních materiálů, které jsou pro značku zcela zásadní. Vybírat z jejich nabídky mohou ženy, muži i děti.

Nás zaujaly například zimní bundy - a taky dámské zimní kabáty v moderních barvách. 

Milují vaše dcery šaty, v kterých se cítí tak trochu jako princezny? Pak tu pro vás máme jeden tip − českou značku Petit Point a její modely pro holčičky zhruba do šesti, sedmi let. Majitelka firmy se inspirovala módou, kterou nosí britská princezna Charlotte, dcera Kate a Williama. Klasické šaty jsou z kvalitní bavlny s ruční výšivkou, ale dají se normálně prát, takže se nemusíte děsit, když se na nich ocitne třeba zmrzlina. 

Značka Petit Point, která šije až do velikosti 116, teď navíc nabízí vybrané modely s výraznou slevou. 

Nejkrásnější vánoční filmy, které vás rozesmějí i dojmou. Máme 37 super tipů pro celou rodinu!
GALERIE: Měly být ozdobou rodinného alba, ale skončily katastrofou. Pobavte se nad vánočními fotkami, které se moc nepovedly!
Témata: Naše tipy, Dětské oblečení a dětská obuv, Tipy na dárky, Nákupy, Šaty, Nákupní tipy, Legíny, Petruccya, Charlotte, Matylda, Mikina, Brown, Brno, Pur Vida, Kate, Oblečení, Tip, William, Značka, Malá princezna, Jasmina, Petit Point, Bund, Malý princ, Princezna, Dětská obuv na Heureka.cz