Maminka.czSlavní rodiče

Natálie Kocábová je trojnásobnou maminkou. Synovi dala neobvyklé jméno

redakce 25.  2.  2018
Řady trojnásobných maminek rozšířila tento týden Natálie Kocábová, která v úterý porodila syna Elliota. Doma již vychovává pětiletou Miu a čtrnáctiletého Vincenta.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Otcem malého Elliota je slovenský partner zpěvačky Miloš Hoffman. Dceru Miu a syna Vincenta má z manželství s architektem Štěpánem Vránou.

„My jsme dostali své zlato už v úterý. 20. 2. 2018 přišel na svět náš ‚Pan Překvápko‘. Jsme zdraví a děsně roztomilí... Dali jsme mu jméno Elliot,“ napsala novopečená maminka na Facebooku.

Loni Natálie poskytla rozhovor časopisu Maminka, kde mimo jiné prozradila, jak se jí podařilo vyrovnat s rozvodem a jestli mají děti ve střídavé péči.

„Děti ve střídavé péči nemáme, ale náš model se tomu hodně blíží. Střídavá péče je hodně o tom, jak rodiče fungovali během vztahu. Když chlap nebyl nikdy doma a děti byly jen s mámou, nemůže střídavá péče fungovat, protože děti najednou musejí být s tátou, kterého vlastně ani tolik neznají. Otcové, kteří naopak byli s dětmi hodně aktivní, fungují dobře. Jestliže jsou oba rodiče dobří, pak je podle mě střídavá péče fajn, “  řekla v rozhovoru, který si můžete přečíst tady.

Natálii k narození chlapečka gratulujeme a přejeme zdraví a hodně síly.

VIDEO: Rozvádějící se Kocábová: Tajemství rodu odhalilo otroky!

Natálie Kocábová: Děti zvládly rozvod lépe než já
Natálie Kocábová: Na svatbu jsem mladá
Nikol Štíbrová: „Mates dostal Sunar a jsme v klidu oba dva.“

 

Témata: Slavní rodiče, Syn, jméno, Elliot, Zlato, Maminka, Sunar, Otrok, Děti, Natalie, Péče, Vinc, Překvápko, Natali, Novopečená maminka, Nat, Facebook, Střídavá péče, Neobvyklé jméno, Natálie Kocábová, Trojnásobná maminka, Nať