Maminka.czVaše příběhy

Dojemnější už to být nemůže! Než dala syna k adopci, natočila mu srdceryvný vzkaz

Gabriela Kolinová 21.  4.  2021
Tento příběh vás dojme a dost možná se stejně jako my neubráníte slzám. Hannah Mongie otěhotněla, když jí bylo osmnáct. Její partner a otec dítěte Kaden Whitney zemřel ve spánku na srdeční zástavu dva měsíce poté. Po jeho smrti se rozhodla, že synovi najde náhradní rodinu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

 „Rozhodla jsem se takhle čistě z lásky k tobě,“ říká a hlas se jí chvěje dojetím.
 
Než začnete soudit, uvědomte si, jak to celé muselo být pro mladou maminku složité. Otěhotněla v osmnácti s partnerem, který poté náhle zemřel. Dítě donosila, avšak rozhodla se pro adopci, o které se už dříve s partnerem bavila jako o jedné z možností.
 
Dojemné! Týraný pes důvěřuje jen malému chlapci. Ostatních se bojí


Poté, co se malý Taggart Kaden Marsh narodil, strávila s ním Hannah dva dny. Pak ho musela předat jeho novým rodičům Bradovi a Emily Marshovým. Ještě předtím mu ale nahrála vzkaz, u kterého vám možná pukne srdce.
 
„Chci, abys věděl, že tě opravdu moc miluju. Víc než kohokoliv jiného na světě,“ říká a neudrží při tom slzy. Vysvětluje mu i důvody, proč se rozhodla pro adopci. „Nemohla bych ti dát to, co tolik potřebuješ,“ dodává a hlas se jí chvěje dojetím.
 
Svěřuje se, jak je to pro ni těžké, ale jak jednoho dne pochopila, že chlapeček by se měl stát někým jiným a začít znovu. Tak mu Hannah našla náhradní rodinu, což bylo možné díky takzvané otevřené adopci. „Našla jsem tvoje nové rodiče, Brada a Emily Marshovy. Ihned jsem si je zamilovala,“ pokračuje.

Syna a jeho novou rodinu stále vídá.

Celý smutný příběh má veselejší konec. Hannah, které je nyní 22 let, totiž bydlí poblíž chlapečkovy nové rodiny a pravidelně se navštěvují. Svého nyní téměř dvouletého syna Tagga vídá alespoň jednou do měsíce.

Jeho nová maminka – sedmadvacetiletá učitelka Emily, která kromě Taggarta vychovává ještě dva kluky, Cartera a Lucase – je za tento vztah velice vděčná. „Nikdy nebudu schopná dostatečně poděkovat Hannah a matkám mých dalších synů za dar, který naší rodině daly,“ říká a dodává, že je pro ni velice důležité, aby chlapci měli dobré vztahy se svými biologickými matkami.

Táta, kterému zemřel syn, napsal srdceryvný seznam věcí, na které nemáme zapomínat


O videu, které Taggovi jeho pravá maminka natočila, Emily nevěděla. „Je to tak sladké,“ říká. „Nejstaršímu synovi jeho maminka napsala dopis, který si přečteme, až bude velký, je hezké, že to Hannah udělala po svém,“ uzavírá.

VIDEO: Maminka natočila srdceryvný vzkaz synovi. Pak ho dala k adopci

Témata: Video, Rodina, Vaše příběhy, Syn, Spánek, Adopce, srdce, Carter, Emily, Novorozený syn, Dojem, Mladá maminka, Dobrý vztah, Nať, Brada, Chlapeček, Balzám, Dojetí, Srdceryvný vzkaz, Dvouletý syn, Nová rodina, Partner, Zástava, Náhradní rodina, Srdeční zástava