Maminka.czDěti

Návrat ke kořenům. Víte, která česká značka spoléhá na přírodu?

Reklama 18.  4.  2019
Jemná dětská pokožka je mnohonásobně citlivější než kůže dospěláků, a proto vyžaduje šetrnou péči a kvalitní kosmetiku bez obsahu dráždivých látek. Stále více maminek se proto spoléhá na kosmetické přípravky s osvědčenými přírodními a BIO složkami, které pokožce dodají přesně to, co potřebuje. A na přírodu spoléhá i oblíbená česká značka. Uhodnete která?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Moderní doba nám nepřinesla pouze šikovné a pokrokové pomocníky v péči o děti, jakými bezesporu jsou například dětské chůvičky, monitory dechu, odsávačky a podobné věcičky.

Neustálý rozvoj vědy a techniky má bohužel vliv i na přírodu, které stále ubývá, a proto je mnohdy nutné nahrazovat poctivé přírodní suroviny chemií. Není tedy divu, že jsou v poslední době BIO suroviny u lidí stále oblíbenější a vyhledávanější.

Kvalita na prvním místě

Mnoho z nás se rádo vrací k čisté síle přírodních látek a ingrediencí v BIO kvalitě. Ačkoliv je BIO trend vnímán jako luxus, za který je nutné si připlatit, dětská kosmetika Linteo Baby věří v přirozenost a sílu přírody již od počátku. I přes vysokou kvalitu je cenově dostupná všem maminkám, které svým nejmenším chtějí dopřát to nejlepší. 

Jediným posláním kosmetické řady Linteo Baby je poskytnout dětem poctivou a jemnou péči, která jejich pokožce skutečně prospěje. Zakládá si na kvalitě a dostupnosti svých výrobků, a to je důvod, proč se již řadu let těší velké oblibě u maminek i jejich dětí.  

Klepněte pro větší obrázek

Síla české přírody proti podráždění pokožky

Každá maminka se alespoň jednou potýkala s nějakým kožním problémem u svých dětí. Ekzémy, zarudnutí či nepříjemné opruzeniny v oblasti dětského zadečku mohou být zapříčiněny nevhodně zvolenou kosmetikou, jež obsahuje exotické složení, na které není pokožka českých dětí jednoduše zvyklá.

Klepněte pro větší obrázek

Značka Linteo Baby vkládá mnoho úsilí do hledání těch nejlepších ingrediencí a dává tak vzniknout šetrné dětské kosmetice. Kosmetické výrobky této značky obsahují velmi vysoký podíl čistě přírodních extraktů a olejů z bylinek z české přírody. Právě proto je naše kosmetika dobře snášena a je vhodná i pro nejmenší děti s velmi citlivou pokožkou.

BIO přírodní oleje pro zdravou pokožku

Vzácné přírodní BIO oleje tvoří velkou část dětské kosmetiky Linteo Baby. Mandlový olej, který je bohatý především na vitamíny, hloubkově vyživuje dětskou pokožku a udržuje ji tak zdravou a přirozeně hebkou. Přírodní oleje ze semen vinné révy pomáhají citlivou dětskou pokožku chránit před nepříznivými okolními vlivy a poskytují ji tak šetrnou ochranu. Přírodní oleje z ostropestřce mariánského a pupalky dětskou pokožku posilují, regenerují a jsou výjimečné svými antioxidačními účinky. Vzácné tenzidy v naší kosmetice získané z kokosového oleje, řepného a třtinového cukru poskytují pokožce dostatečnou hydrataci, zabraňují jejímu vysoušení a udržují ji tak vláčnou a hebkou.

Bylinka pro spokojené miminko

Všechny kosmetické výrobky z dětské řady Linteo Baby obsahují certifikovaný extrakt z měsíčku lékařského, na který nedaly dopustit už i naše babičky. Tato bylinka má na dětskou pokožku jedinečný vliv. Měsíček lékařský vyniká svými hojivými, protizánětlivými a antibakteriálními účinky a navíc je zdrojem mnoha vitamínů a minerálů, které pomáhají dětské pokožce při regeneraci a zklidnění. BIO extrakt z květů měsíčku lékařského dodá pokožce vašeho miminka potřebnou výživu a působí jako šikovná prevence proti podráždění.

Klepněte pro větší obrázek

Každá maminka touží po zdravém a spokojeném děťátku. A proto kosmetiku pro své děti vybírejte s rozvahou a chtějte pro své nejmenší to nejlepší z rukou přírody. Spolehněte se na českou poctivost a kvalitu, která je pro značku Linteo Baby na prvním místě. 

Témata: Děti

Video