Maminka.czZpátky do práce

Návratu do práce se nebojte. Matky jsou totiž výborné manažerky

S prací je to podobné jako třeba s jízdou autem. Pokud jste se jednou naučili řídit, už nikdy to nezapomenete. Jakmile ale nebudete jezdit pravidelně a po letech se rozhodnete znovu stát pirátem silnic, spíše než styl profesionálního řidiče bude vaše jízda připomínat první zkušební cestu žáka autoškoly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podvědomě si možná vzpomenete na pár pravidel a zákonitostí, které vám kdysi nebyly cizí, ale dlouhá pauza je odsunula někam do pozadí a vy si najednou nejste ničím jistá.

Podobné je to i s návratem do práce po rodičovské dovolené, kdy sice možná máte teorii stále ještě v malíčku, ale praxe již pokulhává. Platí, že čím delší odmlka, tím větší propast a silnější tlak na většinu maminek. Jak ho zvládnout a znovu se úspěšně dostat do pracovního rytmu?  

Témata: Kariéra, Mateřská škola, Zpátky do práce, Návrat, Dlouhá doba, Pracovní život, Vysoké procento, USA, Dlouhá pauza, Maminka, Rodinná alba, Matka, Zbytek, Rodinný výlet, Pracovní místa, Praxe, Novinka, Personální agentura, Pracovní rytmus, Silný tlak, Česká republika, Pracovní pohovor, Služební cesta, Poslední rok, Poslední doba