Maminka.czChování a vztahy

Názor muže: Ženské záliby, které nesnášíme

Josef Kraus 20.  8.  2017
Ženy dokážou občas muže vytočit a rozčílit nejen vlastní odlišností danou biologickými rozdíly mezi pohlavími, ale i naprosto nevinnými věcmi, které se mužů na první pohled netýkají.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ženské preference ohledně trávení volného času, komunikace či zábavy se často výrazně liší od těch mužských. Některé dámské potřeby, chutě a potěšení muž celkem snadno skousne, ignoruje nebo si jich jednoduše nevšímá. Jiné ale dokážou po čase rozlítit i přirozeného flegmatika.

Vzorní sexy tatínci? Podívejte se, jak to s dětmi umí

Seriály o ničem

Klasickou zábavou, která se stala u dámského publika v posledních několika letech extrémně populární, je sledování televizních seriálů. Nejedná se ale o seriály detektivní, komediální nebo s uměleckou hodnotou, pro jejichž zhlédnutí by měl muž pochopení. Z jeho hlediska se naopak jedná o nesmysly, s nikdy nekončící zápletkou, mizerným a na běžícím páse vytvořeným scénářem a špatnými hereckými výkony.

Latinsko-americké telenovely z 90. let byly vytlačeny českými telenovelami, nekonečnými seriály stejně podřadné kvality. Muž nepochopí, proč by měl sledovat životní osudy nesympatických postav, jejich nevěry, hádky a imaginární problémy. Co už skutečně nechápe, je, proč by měl kdokoli sledováním něčeho takového obětovat život vlastní.

Jako trsátko na jeho nervy pak působí, pokud partnerka podřizuje svůj, ale často i jeho časový plán tomu, aby stihla vidět v určitou dobu běžící díl seriálu. Muž může pochopit, že se vám něco líbí, ale pokud kvantita seriálů a míra ovlivnění normálního života jimi překročí pro něj únosnou mez, velice pravděpodobně to dá nějakým nepříjemným způsobem najevo.

Témata: Chování a vztahy, názor, kosmetička, údržba, Velké množství, Pokec, Zkoušení, Partnerka, Televizní seriál, Účastnice, Záliba, Flegmatik, Představa, Důležitá informace, Užitečná rada, Přirozená krása, Drtivá většina, Díl seriálu, Ochlupení, Mastný krém, Maska, Moderní trend, Noční můra, Životní osud, Partnerské soužití