Maminka.czNáš tip

Nechce se vám do sychravého podzimu? Klid a relax s dětmi najdete o víkendu v Centru Černý most

15.  10.  2021
Ještě nemáte plány na víkend a nechce se vám do podzimní plískanice? Máme pro vás tip, jak zažít klidnou a relaxační chvilku, při které současně zabavíte i děti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sdílený klid a pohoda, štěstí v každém okamžiku, život v rovnováze s přírodou i s nejbližšími. Tak je možné vystihnout skandinávský princip Hygge, který do života vnáší pocit útulnosti, pohody a tepla společného domácího krbu. A přesně tak se budete cítit v tematicky zařízeném a útulném Hygge lounge, který najdete v Centru Černý most do neděle 17. 10. Čeká tam na vás celá řada aktivit, které stojí za to prozkoumat. Navíc můžete využít slevovou knížku a začít s nákupy dárků pod stromeček.

Co vás čeká o víkendu v Centru Černý Most

  • Helena Takačová, nutriční specialistka s dlouholetou praxí, nabídne konzultaci zdravého podzimního jídelníčku a ochutnávku sezonních receptů.
  • Stylistky Julie Silajdžič, Bára Havlíková a Kateřina Danková prozradí, co by v šatnících tuto sezónu nemělo chybět.
  • Díky workshopu Havlíkovy Apotéky zjistíte, podle čeho si na podzim vybrat pleťové masky a jak je správně zkombinovat.
  • Luxusní relaxaci ve formě peelingu, výživné masky a masáže rukou nabízí profesionálové ze salonu Art Nails.
  • Celý Hygge-zážitek doplní ochutnávka přírodních sypaných čajů značky Oxalis. 

Rezervujte si místo na stránkách Hyggelounge.cz, jednotlivé procedury jsou k dispozici zcela zdarma. Zabavíte i vaše nejmenší u čtení severských pohádek v podání známých českých herců a dabérů. Součástí slevové knížky je i poukázka na hlídání dětí v dětském koutku Time Out, takže si procedury užijete v klidu a bez obav.

Témata: Kam s dětmi, Naše tipy, Za zábavou, Maminka cestuje, příroda, Podzim, Náš tip, Černý most, Most, Hygge, Krb, Relax, Plískanice, Centrum Černý most, Tim Out, Salón, Knížka, Klid, Černý, Víkend