Maminka.czDěti a mateřství

Nechte se inspirovat: Tipy na vánoční dárky pro všechny

LH 6.  12.  2012
Nechte se inspirovat: Tipy na vánoční dárky pro všechny
Lámete si marně hlavu, co letos pod stromeček? Každoroční dilema dárků vám pomůžou vyřešit naše vánoční tipy. Pro každého člena rodiny je něco připraveno.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hledáte smysluplnou hru pro děti? Zkuste Scrabble Junior!

Stolní desková hra Scrabble Junior přináší zábavu nejen pro děti, ale i pro rodiče. Nabízí možnost strávit společný čas při smysluplné hře, která v sobě zahrnuje prvky učení v zábavném a moderním provedení. Scrabble Junior seznamuje děti s abecedou, rozvíjí slovní zásobu a postřeh, podporuje schopnost soustředění. Scrabble Junior je pro děti ve věku 5-10 let a současně ji mohou hrát 2-4 hráči. Cena se pohybuje od 459 Kč.

Tašky pro maminky Yummy Mummy

Nejpopulárnější taška britské designové značky Pink Lining s názvem Yummy Mummy je v Česku! Tato taška pro maminky je její vlajkovým modelem. K dostání je ve třech barevných provedeních a uvnitř je vždy pro značku typická růžová podšívka. Yummy Mummy každý pozná podle výšivky s koláčkem (cupcake) na přední kapse kabelky. Koláček se prolíná celou kolekcí, na přebalovacích podložkách i na průhledné kapsičce na ubrousky, která je součástí každé tašky. Cena tašky je 2 390 Kč.

Variabilní triko Amébis

Variabilní triko Amébis je jeden kousek oděvu, který můžete obléknout na 16 různých outfitů: šaty, top, tunika, triko s krátkým či dlouhým rukávem, to vše v sobě ukrývá tento na první pohled nenápadný kousek. Na trhu je už rok a mezi klientkami mladé návrhářky je velmi populární. Designérka nyní ale přichází na trh i s verzí pro malé holčičky. Jedná se o přesnou zmenšeninu trika pro dospělé, takže můžete vyrazit ve stejném modelu Vy i Vaše dcerka. Triko je vyrobeno ze směsi bavlny a elastanu a k dostání je snad jakékoliv barvě. Oproti variantě pro dospělé se liší pouze tím, že velikost není univerzální, ale dělí se do 3 velikostních skupin, a to od 128 – 152. Modely se dají objednat na www.sophistic.cz nebo zakoupit v showroomu na Praze 2. Dětská varianta vás přijde na 990 Kč, dospělá na 1700 Kč (do konce roku sleva 20 %).

CD s písničkami a pohádkou a vašem dítěti

CD je určeno pro děti od jednoho roku do pěti let a je pozoruhodné tím, že je nazpívané a namluvené na jejich jméno. Hlavní hrdinou bude tedy obdarovaný a ten to jistě ocení! A protože každé jméno v sobě skrývá určitý význam a původ, najdete v příloze i krátký text ke každému z nich. CD je k dostání ve vybraných knihkupectvích (za 249 korun) a na stánkách www.milazebra.cz (za 239 korun). Vybrat si můžete z 98 jmen.

Vánoční jógové balíčky

Netradičním dárkem pro děti mohou být originální jógové produkty českého projektu cvičení jógy s dětmi Lali jóga, jehož autorkou je známá lektorka dětské jógy Hanka Luhanová. Využijte cenově zvýhodněných vánočních balíčků - Vánoční balíček Salamba a Vánoční balíček Jogi. Vánoční balíček Salamba za 599 Kč obsahuje knížku Jak se zdraví sluníčko s podpisem autorky, hračku Salamba a plakát s pozdravem slunci zdarma. Vánoční balíček Jogi za 599 Kč obsahuje knížku Lali cvičí jógu s podpisem autorky, hračku Jogi a omalovánky zdarma. Objednat můžete na www.lalijoga.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Vánoce: Vyzkoušejte tradiční recepty se šmrncem 21. století

Kosmetický balíček Pearl Elixir

Vánoční balíček Pearl Elixir potěší ženy nad 30 let. Obsahuje denní krém Pearl Elixir, čistící a odličovací pleťovou vodu 2v1 a oblíbenou řasenku Magnum pro maximální objem řas. Doporučená cena 489 Kč.

Dvojjazyčný svítící notebook Fisher-Price

Dětský notebook s barevnou klávesnicí; intuitivní na manipulaci umožní nejmladšímu členovi domácnosti napodobit své zaměstnané rodiče! Po stisknutí tlačítek nebo otočení kuličky myši je dítě odměněno slovy, 12 písničkami a zvukovými efekty, zatímco na LED obrazovce se ukazují odpovídající světelné obrázky a vzory. 3 herní režimy: učení, učení ve 2 jazycích a hudební zábava. Děťátko si bude procvičovat barvy, tvary, abecedu, počítání, protiklady, předměty anglická slovíčka. Svítící notebook zabaví děti už od 3 měsíců do 3 let! Informace o ceně a prodejních místech na www.hracky-fisher-price.cz.

BIO panenský olej z chufy: dárek nejen pro gurmány

Pokud chcete být originální a potěšit kvalitním dárkem, zkuste BIO panenský olej z chufy.Olej je za studena lisovaný a je výtečný jak do salátů, tak ke grilování či přípravě dresingů. Dodá pokrmům lahodnou chuť s lehkým oříškovým nádechem. Doputoval k nám až z Valencie, Španělska. Zakoupit ho můžete v obchodech zdravé výživy či e-shopech. Více informací na www.chufa.cz.

Sypané čaje TeeGschwendner

Dopřejte svým blízkým opravdovou kvalitu! Na 60 nových druhů exkluzivních sypaných čajů značky TeeGschwendner můžete nyní pořídit v dárkovém balení po 2 kusech. Druhy i příchutě čajů si můžete vybrat dle vlastního přání! Voňavé směsi kvalitních prémiových čajů jsou ideálním dárkem pro zahřátí i pro pravé gurmány. www.premiovycaj.cz, cena za dárkový balíček: od 265 Kč

Zábavné i vzdělávací hry pro celou rodinu

Kdo si hraje, nezlobí. Pro dospělého to platí dvojnásob! Moderní společenské hry jsou ideální způsob, jak zabavit malé i velké. Kromě kopce zábavy také rozvíjejí myšlení a posilují vztahy v rodině nebo s přáteli. V herním internetovém obchodě Mephit.cz najdete hry pro všechny věkové kategorie.

Zakázaný ostrov (499 Kč)
Moderní společenská hra pro 2 až 4 hráče, při níž musí celá rodina spolupracovat!

SMART - Den a noc (499 Kč)
Hra a hlavolam v jednom. Pro dítě ve věku 2 - 5 let. Rozvíjí logické myšlení a prostorovou představivost dětí.

Kabelky Il Tutto – elegantní a praktické

Kolekce kabelek Il Tutto byla navržena pro maminky a vlastně všechny ženy, které hledají praktickou tašku se vzhledem exkluzivní kabelky. Jsou vybaveny izolačním obalem na dětskou lahvičku, přebalovací podložkou, karabinkou na dudlík a malou průhlednou multifunkční taštičkou na zip, ale také kapsičkou na mobil, na tužky a pera i kapsou na zip na osobní věci. Vnitřní podšívka s praktickými kapsami jde snadno vyjmout a kabelka může být používána jako elegantní taška. Kabelky lze zavěsit na madlo kočárku nebo nosit přes rameno. V prodeji jsou na e-shopu www.mimmo.cz a ve vybraných kamenných obchodech.

 

Hledáte vánoční dárky za nejlepší ceny?

Témata: Děti, anglická slovíčka, 21.století, Mimmo, Dárkový balíček, Společenská hra, Nový druh, Kamenný obchod, Desková hra, Zvukový efekt, Doporučená cena, Fisher-Price, Fisher Price, Koláček, Dar, Yummy Mummy, Stánek, Dárkové balení, Vánoční dárky, Kosmetický balíček, Tip, Tunika, Krátký text, Van