Nedejte šanci striím v těhotenství

Reklama 19.  10.  2017
Těhotenství bezpochyby patří k nejkrásnějším obdobím mnoha žen, často však neprobíhá vždy hladce a podle plánu. Změnami prochází celé tělo – včetně pokožky. Právě na ní se vlivem hormonálních změn i rychle přibývající váhy mohou začít tvořit jizévky – strie. Jak se jich ale účinně zbavit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je známo, že zbavit se vzniklých strií je nesmírně obtížná záležitost, a nejlepším řešením je tedy tomuto problému úplně předejít. Díky kvalitní péči můžete vysoce zvýšit naději, že se vám strie úplně vyhnou. Na pulty českých lékáren přichází zbraň v podobě Masážního oleje pro těhotné ženy frei öl®, který zabraňuje vzniku strií na těhotenském bříšku a dalších partií, které jsou v období těhotenství obzvláště namáhány.

Klepněte pro větší obrázek

Tento masážní olej pro těhotné ženy představuje prověřenou cestu ke krásné pružné vyživené pokožce bříška, stehen i zadečku bez známek hlubokého podkožního napětí, a to pro všechny typy pokožky.

To, že tento produkt skutečně funguje, potvrdilo celých 81,6% těhotných žen, které ho testovaly. Masážní olej pro těhotné ženy nejen účinně zabraňuje vzniku strií, zvyšuje také elasticitu pokožky a namáhané tělesné partie zklidňuje a vyživuje. Obsahuje vzácné omega kyseliny z přírodních olejů, vitamíny a bylinné extrakty.

Klepněte pro větší obrázek

Nastávající maminky v něm naleznou vhodného průvodce pro dobu od třetího měsíce těhotenství do porodu. 

To nejlepší, co příroda nabízí

Protože produkty Frei öl® obsahují vzácné přírodní složky, jako je levandulový olej, ricinový, marulový, arganový, chia olej, mandlový olej, ovesný olej nebo olej z měsíčku lékařského, uspokojí každou pokožku díky takovému složení, které zaručuje maximální snášenlivost. Oleje obsahují výtažky z vlčího máku, který se vyznačuje silným anticelulitidním účinkem - až 10x vyšším než kofein! Poperou se s problematickými partiemi, jako jsou stehna, hýždě, břicho, dolní končetiny i paže.

Klepněte pro větší obrázek

Masážní olej pro těhotné nejenže účinně působí proti vzniku strií; vzhledem k obsahu vitaminu E zvyšuje také pružnost pokožky, a díky obsahu omega-3 a omega-6 mastných kyselin z přírodních olejů ji intenzivně vyživuje. Namáhanou pokožku také uklidňuje, a to pomocí bisabololu, složky heřmánku.

Klepněte pro větší obrázek

Oleje  frei öl®  již více než 50 let spolehlivě zmenšují strie, jizvy a sjednocují tón pokožky, narušený nežádoucí pigmentací. Pokožku regenerují, hýčkají a podporují obnovu kožních buněk. Vynikají navíc maximální snášenlivostí pro každý typ pokožky a obsahuje cenné přírodní oleje a vitaminy.

Jak na správnou masáž

Doporučujeme šetrně masírovat nejen těhotenské bříško, ale i prsa, zadeček a stehna, dvakrát denně již od třetího měsíce. Nejprve si masážní olej rozetřete v bohatém množství na bříško a opatrně vetřete jemným přejížděním po břiše směrem k pupíku. Dále uchopte kůži mezi palec a ukazováček (začněte u pupíku) a jemně tahejte.

Nakonec si olej rozetřete po prsou, zadečku, bocích a stehnech. Masírujte se na těchto partiích stejnými hebkými krouživými pohyby před tím, než začnete s jemnou masáží štípáním.

Masážní olej frei öl®lze zakoupit exkluzivně v lékárnách Dr.Max a na eshopu.