Maminka.czMatky na síti

Nejdřív dvojčata a teď trojčata! A bříško "před" i "po" tahle máma hrdě ukazuje

Dita Mrázková 31.  1.  2022
Je mámou tříletých dvojčat, nedávno přivítala na svět pro změnu trojčata! Své tělo se nestydí ukázat i v nepříliš lichotivém světle a na svém Instagramu s nadhledem popisuje slasti a strasti mateřství. Seznamte se s Dánkou Michellou Meier-Morsi a její rodinkou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Michella byla nedávno mámou dvojčat Filippy a Ofélie. Na síti ukazovala své bříško po porodu – povislé a se striemi – a uklidňovala tak všechny mámy s podobným problémem, že v tom nejsou samy.

Když otěhotněla podruhé, radost byla v rodině veliká. Holčičky si přály brášku, ovšem jaké bylo překvapení, když se celá rodina dozvěděla, že nepřibude jen jeden brácha, ale hned tři!

VIDEO: Takhle vypadá sourozenecká láska v podání čtyřčat


 

Michella sdílela fotografie rostoucího bříška, psala znovu o svých "těhu" pocitech a náladách. Hodně sledujících se podivovalo nad jejím dopředu vyklenutým břichem. Kluci se totiž v mámině lůně "zahnízdili" vskutku netradičně.

Pět dnů před plánovaným císařským řezem si Michella postěžovala na diskomfort vysokého stupně těhotenství. Bodejť by ne, když jí v břichu řádili tři malí nezbedové. "Nechápu, jak můžu tolik spát. Někdy se snažím v posteli posadit, abych znovu neusnula.⁣ Nejhorší jsou ty svíravé bolesti žaludku, to si pak musím znovu lehnout do jediné pohodlné polohy, na bok.⁣ Nepamatuji si, že bych tolik spala, když jsem čekala holky, ale Mark říká, že rozhodně ano.⁣"

Michella se se svými sledujícími podělila také o svůj největší strach. Kupodivu nebyl ze samotného porodu, ale z nepřítomnosti jejího muže Marka u porodu. "Sedíme a snažíme se naplánovat, co sakra uděláme, až naše trio oznámí svůj příchod. Hádanka, která se mi zrodila v hlavě a za kterou může covid. Nejvíc se totiž bojím, že Mark bude mít pozitivní test, protože pak by nesměl být u porodu ani na novorozeneckém oddělení.⁣ Už jen z toho pomyšlení se mi dělá fyzicky špatně! Neumím si představit, jak mám tři malé nedonošené lidičky sama na starost."

Těhotenství s trojčaty týden po týdnu. Podívejte se na neskutečnou proměnu ženského těla. Jak maminka vypadá dnes?

A otevřeně vyjádřila své pocity z hormonálních atak. "Hormony momentálně explodují. Slzy nekontrolovatelně přicházejí skoro pořád, cítím se nesmírně zranitelná.⁣ A mám velkou potřebu vyjádřit slovy všechny věci, které mě stresují. I když je neumím vyřešit ani ovládat.⁣.."

No a před pár dny přišel den D a světlo světa spatřili Charles, Theodeore a Gabriel.
K jejich společné fotce unavená, ale šťastná maminka napsala: "Tahle fotka a outfity kluků mi vykouzlily ten největší úsměv na tváři." První hodiny doma byly prý podstatně bezproblémovější, než se Michella odvážila doufat.⁣ Starší sestřičky byly nadšené, že se jim máma vrátila domů – i s třemi brášky.⁣ "Holky chtěly kluky pořád jen líbat a hladit. Kromě scény Philippy, která se chtěla před spaním dívat na házenou a jíst brambůrky, byly holky jinak vzorné."

Zdá se, že početná rodinka si užívá společné chvilky jaksepatří. A i když je čeká asi ještě pořádný veletoč, Michellin nadhled a upřímnost jim evidentně pomůžou všechno zvládnout.

Témata: Těhotenství, Porod, Miminko, Novorozenec, Mateřství, Psychika, Instagram, Od těhotenství k porodu, Sourozenci, Syn, Dvojčata, Otec, Odvaha, Otec u porodu, Michella Meier-Morsi, Strach, Trojčata, Dcery, Sestra, Influencerka, Ultrazvukové vyšetření, Matky na síti, Strie, Dánsko, Dvojče