Maminka.czSlavné maminky

Nejdřív práce, potom mateřství! Těchto 5 úspěšných žen se stalo matkami po 35. Proč svého rozhodnutí nelitují?

Simona Formánková 2.  6.  2022
Nejdřív svatba, potom dovolená v Jugoslávii a první dítě stihnout ideálně do třiceti? Tak to už je hudba minulosti. Čím dál více žen se nejdřív soustředí na sebe a svou kariéru. Ačkoli by mohl mít druhý tábor spoustu výhrad, proč je to špatně, ony si to pochvalují. Podívejte se, která ze známých žen se stala matkou až po 35!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rachel McAdams

Úspěšná americká herečka a miláček fanoušků hollywoodských celebrit Rachel McAdams je známá hlavně díky svým rolím v romantických komediích. Excelovala například ve filmech Zápisník jedné lásky nebo Protivný sprostý holky. V reálném životě se však rozhodla rodinný život upozadit a věnovat se hlavně kariéře. Více než dlouhodobé vztahy upřednostňovala románky, které neměly dlouhého trvání.

VIDEO: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah. Věřili byste tomu?

V roce 2016 však začala randit s americkým scenáristou Jamiem Lindenem a její život se od základů změnil. Stáhla se do ústraní, začala si bedlivě chránit soukromí a dávala přednost poklidnému životu. V roce 2018, když bylo Rachel 38 let, přivítal pár na světě své první dítě. O dva roky později média spekulovala o dalším těhotenství populární herečky. Ona ani její partner se však k této záležitosti nikdy nevyjádřili.

Témata: Děti, Galerie, Slavné maminky, Mateřství, Životy slavných, Instagram, herečka, Kariéra, Drew Barrymore, svatba, Spider-Man, Rachel McAdams, zásnuby, Archie Harrison Mountbatten - Windsor, hudba, Frankie, Kirsten Dunst, Celebrity, Jugoslávie, KIR, Hollywood, Úspěšná žena, Reflektor, Excel, Olivie