Maminka.czSlavné maminky

Nejkrásnější česko-slovenské princezny v roli maminek: Jak si nejradši užívají se svými dětmi a co je nejvíc baví na Vánocích?

Dita Mrázková 30.  11.  2022
Stejně jako patří k létu prázdniny, patří k Vánocům neodmyslitelně pohádky. A co víc, v žádné by neměla chybět krásná princezna. Vybrali jsme čtveřici těch, které se vryly do paměti nejmenších diváků i jejich rodičů. Jak si užívají mateřství?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak dnes žijí herečky, které zazářily v roli princezen? To prozradí tři známé české herečky a jedna slovenská vycházející hvězda.

Michaela Kuklová – princezna Jasněnka

Klepněte pro větší obrázek

Pohádka O princezně Jasněnce a létajícím ševci je už klasikou, kterou televize vysílají nejen o Vánocích. Míša, která vypadá pořád téměř stejně jako Jasněnka, je maminkou třináctiletého Romana. "Děti. Neteřinka Emminka a syn. Romiho vám sice běžně neukazuju, ale máma jsem zamilovaná moc. Často se přistihnu, jak se doslova tetelím štěstím, když jsme spolu, když se Romi směje, blbne, když mu chutná, když si povídáme, kujeme pikle a spřádáme plány. Vždycky mě dokáže podržet v pravý okamžik, a to je mu teprve dvanáct. Pro mě jsou to tak moc silný okamžiky. Přitom jsem si vždycky říkala, že mít dítě bylo moje přání a radost, že nesmím mít očekávání, natož přání, aby mi mou péči někdy v životě vracel…," sdílela loni mateřské pocity na Instagramu.

VIDEO: MICHAELA KUKLOVÁ: NEMÍVALA JSEM VELKÉ SEBEVĚDOMÍ, ALE TO UŽ SE ZMĚNILO

Témata: Mateřství, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, Syn, herečka, Dcera, Vánoce, Lucie Vondráčková, Michaela Kuklová, léto, Pohádky, pohádka, neteř, princezna, Matyáš, Ježíšek, Adam, filmy, Sabina Laurinová, Natália Germáni, Tomáš Plekanec, Jasněnka, Natália Germani, Paměť