Maminka.czSlavné maminky

Nejkrásnější den v životě! Aneta Vignerová porodila syna

kog 22.  2.  2020
Modelka Aneta Vignerová je mámou. Radostnou novinu oznámila na Instagramu. "Nejkrásnější den v životě," napsala a rovnou se pochlubila fotkou novorozeného syna v náručí. Toho má se scénáristou Petrem Kolečkem.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zatímco pro Anetu je to první potomek, Petr Kolečko má již z předchozího manželství dvě děti. Další podrobnosti, třeba jméno chlapečka, rodiče neprozradili.

Není ani jasné, kde a jak Aneta rodila. Pár dní před porodem se ale svěřila, že její dítě nemá v děloze ideální polohu, proto není ani jasné, zda bude rodit přirozeně či bude muset podstoupit císařský řez. Porodník jí navíc naordinoval na dva měsíce takzvaný klidový režim, kdy měla být spíše doma a nikam moc nechodit. 

Aneta Vignarová podpořila projekt časopisu Maminka Chci si rodit po svém. Společně s herečkou Anetou Krejčíkovou natočila spoty, ve kterých s zamýšlí, jak by rády rodily. 

A jaké je jejich hlavní sdělení? Každá žena by měla rodit tak, jak a kde se sama rozhodne, samozřejmě s ohledem na zdraví její i dítěte. Ani nastavený systém zdravotnictví, ani ostatní matky by její rozhodnutí neměly zpochybňovat nebo soudit. Více si přečtěte TADY.

Aneta & Aneta: Co si představujeme, když se řekne, chci si rodit po svém?
Cože, jak jako pes? Jak jako nohy do pravého úhlu?
Témata: Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, Syn, Aneta Vignerová, Nejkrásnější den, Nejkrásnější, NECHODIT!!!, Den, Živo, Modelka, Život, Pór, Aneta Krejčíková, Novorozený syn, Náručí, Petr Kolečko