Maminka.czPorod

Nejkrásnější fotky porodů? Vyhrála holčička koukající na novorozeného bratra

Radka Wallerová 30.  10.  2020
Intimní, syrové, dojemné a především bez výjimky mimořádně silné. Takové jsou porodní fotky, které vyhrály v nejnovějším ročníku mezinárodní soutěže o nejkrásnější snímky z okamžiku zrození.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ne každý rodič chce, aby si snímky z narození dítěte mohl prohlížet kdokoli na světě. Ale rodičům, kteří do toho jdou, fandíme. Protože i díky tomu si můžeme připomenout vlastní silné emoce, které provázely narození našich dětí. 

Do soutěže Birth Becomes Her před časem dorazilo kolem tisícovky fotek, které krom porodů zachycují i malá miminka a další momenty týkající se mateřství. O vítězích rozhodla mezinárodní porota. Hlasovat mohla i veřejnost pro držitele ceny People's Choice. Podívejte se do naší galerie na dojemné záběry. Jak se vám líbí?

A porod si můžete připomenout i díky tomuto videu

Proč rodíme vleže? Může za to i král Ludvík XIV., chtěl mít lepší výhled
Zkušený pediatr radí, jak okamžitě utišit plačící miminko. Stojí to za vyzkoušení!
Témata: Těhotenství, Porod, Novorozenec, Miminko, Dítě je na světě, Od těhotenství k porodu, Domácí porod, bratr, Kay, Porota, Výhra, Pór, People, Maverick, Rok, Obrázek, Mezinárodní soutěž, Ráchel, Novorozeně, Ludvík, Malé miminko, Nejkrásnější fotka, Ludvík XIV, NEJ, Fotka