Maminka.czVánoce

Nejkrásnější pohádky a vánoční filmy (nejen) pro děti. Tyhle jsou sázkou na jistotu!

Simona Procházková 21.  12.  2023
Jak zpříjemnit dětem sváteční období a vytvořit doma úžasnou atmosféru? Klasické a notoricky známé pohádky i méně okoukané, originální vánoční filmy, dojemné animáky a vtipné příběhy pro děti i celou rodinu najdete v naší fotogalerii. Inspirujte se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rodinná pohoda a klid, příjemné chvíle strávené s těmi, které nejvíc milujeme, tak si většina z nás představuje ideálně strávené vánoční svátky. A co takhle zachumlat se do hřejivé deky, uvařit konvičku dobrého čaje a společně se dívat na pohádky nebo veselé (a mnohdy dojemné) vánoční filmy? Pobaví se nejen děti. 

VIDEO: Tři oříšky pro Popelku – kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

Vždyť Vánoce by měly být především o lásce, rodině, útulné a hřejivé domácí atmosféře a rozzářených dětských očích. A k tomu přispěje i hezký film, na který se s chutí podíváme společně s ratolestmi. Necháme se dojmout, rozněžnit, pobavíme se a zasmějeme. Podívejte se do fotogalerie, stačí si vybrat. Udělejte radost celé rodině.

KVÍZ: Jak dobře znáte ty nejlepší české pohádky? Otestujte se!
Témata: Děti, Galerie, Rodina, Vánoce, Libuše Šafránková, Pohádky, film, pohádka, Advent, Vánoce 2022, Popelka, Marie Poledňáková, Atmosféra, koleda, filmy, Tipy redakce, animák, Kocour v botách, Fotogalerie, Tři oříšky pro popelku, Anděl Páně, Třetí princ, Sázka, Vánoční film, Mořská víla