Maminka.czDětské oblečení a dětská obuv

Nejlepší oblečení k dětem? Legíny

Reklama 10.  11.  2021
Legíny si pořizujeme zejména na cvičení, avšak jako maminky víme, že jsou nejpraktičtějším oblečením nejen do fitka, ale i pro společné venkovní aktivity s dětmi, když létáme od jednoho dětského kroužku k druhému, i když si s dětmi vyrazíme na pravidelnou procházku, a ještě na vodítko připneme psa.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dobře padnoucí legíny jsou univerzálním kouskem šatníku

Zapomeňte na to, co se psalo dříve v pseudo fashion plátcích, že vyrazit v legínách jinam než do tělocvičny je faux pas. Též na názory, že si je můžeme dovolit jen s nohama dlouhýma až pod bradu a s těžkou podváhou. Tohle už dávno neplatí. Právě naopak. Kvalitní materiály a zajímavé vzory dělají z legín univerzální kousek dámského šatníku. Barevné legíny vypadají bezvadně. V kombinaci s jednoduchým vrchním dílem skvěle vyniknou. Delším trikem či topem schováme i problematičtější partie, legínám přitom neuberou na půvabu. Navíc, doba se změnila a ani svá chodidla již netýráme lodičkami, ale přezuly jsme pohodlné tenisky. Tak netýrejme ani zadečky a nepohodlné džínsy v šatníku nahraďme skvěle střiženými a přesně padnoucími legínami.

Hezké legíny umí motivovat i k tomu, abychom konečně hýbnuly kostrou

Ve starém, nepohodlném, vytahaném a neslušivém oblečení se většina z nás ke sportu nedonutí. Ať již si chodíme zacvičit do fitka, na kolečkové brusle, zaběhat, vyjíždíme na kole, právě legíny jsou nejpraktičtějším kouskem šatníku. Pokud máme doma slušivý kousek, ve kterém se navíc cítíme pohodlně, máme chuť se dokonce při sportu zapotit. Kvalitní legíny na cvičení se rozhodně vyplatí. Dlouho vydrží, nezatěžují naši pokožku nevhodnými klimatickými podmínkami, protože by jí neumožňovaly dýchat, navíc nám zvedají sebevědomí, i když s cvičením pouze začínáme a do Twiggy máme zatím daleko.

Na zimu hezky do tepla

Ne k radiátoru, ani do vyhřáté postele. Pouze si pořiďme termo legíny. Díky nim nezlenivíme a pohyb, procházky, běh či další venkovní aktivity pro nás zůstanou přijatelnými i při nízkých teplotách. Termo legíny se hodí i coby pohodlné domácí kalhoty k dlouhým svetrům a mikinám. Dokonce z nich dovedeme vytvořit zajímavé outfity s oversized vrchními díly.

Mámy plné energie, kterým to sluší

V pěkných legínách nám to coby mámám sluší. Nejenže pěkně vypadáme, ale obvykle stačíme i svým dětem. Směle si s nimi sedneme na bobek na pískovišti, nezaváháme prohánět se parkem, jsme vždy připravené sednou na kolo i přikrčit se nad asfaltem s křídou v ruce. Tento kousek šatníku nás neomezuje a je jako naše druhá kůže. I díky legínám dokážete ve vztahu se svými dětmi více získávat než ztrácet. Nepřeháním. Pohodlné oblečení je pro nás maminy skutečně důležité. A když jsme v něm navíc za hvězdu, o to lépe.

Vyzkoušejte barevné legíny Utopy

Hledáte kvalitní materiál, vyladěný střih a unikátní design? Utopy nabízí ještě více. K tomu všemu jsou legíny značky navrženy i ušity v České republice. Autorský design je skutečně fenomenální, stejně tak jako kvalitní sublimační potisky výraznými barvami, které nikdy nevyblednou. Nejde o legíny na měsíc ani na sezónu. Parťáka vám budou dělat dlouhé roky.

Témata: Reklama, Prezentace klienta, Dětské oblečení a dětská obuv, Dětská obuv na Heureka.cz