Maminka.czTipy na dárky

Co udělá pod stromečkem radost každé ženě? Tipy na originální a stylové dárky!

Simona Procházková 14.  12.  2020
Přemýšlíte, čím potěšit maminku, kamarádku, kolegyni, dospívající dceru, babičku nebo třeba neteř? Podívejte se do galerie, kde najdete spoustu inspirativních tipů na vánoční dárky, kterými uděláte radost.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Docházejí vám nápady a Ježíšek se neúprosně blíží? Inspirujte se a pořiďte dárky na poslední chvíli. V naší galerii najdete praktické, rozmarné, vtipné i velmi stylové tipy na pro každou ženu.

A co zlatá šupina pod talíř? Ta nesmí chybět. A los nazvaný právě Zlatá šupina se hodí nejen pod talíř. Použít ho můžete i jako jmenovku na štědrovečerní stůl nebo na dárek pro vaše nejbližší.

Na každém losu od Sazky se pod stírací plochou kromě částek ukrývají i malá poselství. A co když právě na vašem losu  - nebo na losu, který věnujete někomu blízkému - bude s poselstvím i jedna z 30 výher ve výši 30 tisíc korun? 

Jako dárek se hodí i los Vánoční přání s hlavní výhrou milion korun nebo Los Vánoční rybka, kde se dá vyhrát dokonce osm milionů. 

Co potěší každého kluka? Více než 40 tipů na vánoční dárky, které nezklamou!
Vánoční dárky pro muže? 30 super tipů, které spolehlivě nadchnou každého!
Vánoce nejsou jen dárky. Vytvořte dětem vzpomínky, které v nich zůstanou
 
Témata: Galerie, Vánoce, Vánoce 2020, Styl, Tipy redakce, Tipy na dárky, Žena, Zen, Ježíšek, Nicol, Pur Vida, Mae, Kamarádka, Stromeček, Guatemala, Dospívající dcera, Pur Vid, Nicola, Originál, Bordeaux, Vánoční dárky, Artis, Zlatá rybka, Ori, ORIGINAL

Video