Maminka.czNaše tipy

Nejoblíbenější časopis školáků: Mateřídouška. Nyní s brašnou Lego

redakce 7.  3.  2019
Když se řekne Mateřídouška, školákům i jejich rodičům se vybaví mozaika čtivých příběhů, vkusných ilustrací i hravé zábavy. Časopis, který je na trhu dlouhá desetiletí, je určen dětem od 6 do 9 let. K předplatnému nyní získáte skvělý dárek - brašnu Lego.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První číslo Mateřídoušky vzniklo těsně po válce a od té doby vychází nepřetržitě. Logo tehdy vytvořil na popud spisovatele Františka Hrubína známý malíř Josef Lada. Už od prvních čísel byly součástí časopisu básničky, pohádky a ilustrace.

PŘEDPLATNÉ S DÁRKEM

Předplatíte-li si dětský časopis Mateřídouška, získáte brašnu na výlety v hodnotě 429 Kč. Jak můžete vidět, je z čeho vybírat. V nabídce je varianta pro kluky i holky. Objednávat lze na www.ikiosek.cz/materidouska

 

Dnes v tomto nejoblíbenějším časopise školáků najdete nejen zábavné a naučné články, hravé úkolovky, vtipy a komiksy, ale třeba i čtení na pokračování, luštění a tvoření.

V poslední době můžete spolu s Mateřídouškou nakouknout do světa moderních technologií nebo do přírody, získat tipy na dobré knížky a filmy, anebo se těšit na různé přílohy, například na plakáty. V Mateřídoušce nechybí samozřejmě ani karton na vystřihovánky, hry, masky a pexesa.

Žárlivost mezi sourozenci: V jakém věku je největší? A co s ní?

 

Témata: Mateřídouška, Péče o dítě a jeho výchova, Školák, Hry pro děti, Hračky pro děti, Naše tipy, Tvoření, Za zábavou, František Hrubín, Brašna, Kartón, Časopis, Lego, NEJ, Dětský časopis, Mozaika, Josef Lada, Karton, Ilustrace, Mater, Hračky na Heureka.cz