Maminka.czČasopis Maminka

Nejočekávanější číslo tohoto roku je TADY! S patronkami projektu Maminka roku 2022 na titulní straně

redakce 15.  9.  2022
Říjnové vydání je vždy velkou výzvou – jedná se totiž o nejtlustší a nejobsáhlejší číslo roku. A to dá zabrat! I proto jsme letos zvolili jeho hlavním tématem mateřskou sílu a mateřské superschopnosti. Tři supermanky nám se svými dětmi zdobí navíc i titulní stranu. A to ne jen tak náhodou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Veronika Kašáková, Míša Tomešová a Aneta Krejčíková jsou totiž patronkami letošního projektu Maminka roku. Při té příležitosti jsme je pozvali i s jejich dětmi na Dvůr Pecínov, kde probíhalo focení titulní strany, ale také natáčení společného rozhovoru. A nebylo to tak úplně jednoduché.

VIDEO: Nová Maminka právě v prodeji!

Ten den bylo totiž úmorné vedro a děti ne úplně naladěné na focení. Nakonec však vše dobře dopadlo! Vznikly nádherné fotografie a skvěle uvolněný rozhovor, který si můžete přečíst na straně 46. Navíc vám ho už 17. 9. přineseme na webu i s videem. 

Již potřinácté máte možnost využít slevových kuponů a nakoupit výhodně vše, co vaše miminko, batole, předškolák nebo vy sama potřebujete. Využijte jedinečných slev u skvělých značek. Slevové kupony můžete uplatnit při akci NÁKUPY S MAMINKOU ve dnech 6. až 9. 10. 2022. POZOR, v některých e-shopech je platnost akce prodloužena!

Během nákupní akce využijte 30% slevy na roční předplatné časopisu MAMINKA.

Klepněte pro větší obrázek

S projektem Maminka v porodnici jsme tentokrát zavítali do Krnova. Do tamní porodnice jsme se opravdu těšili, protože má mezi maminkami skvělou pověst. Nám se zde navíc naskytla jedinečná příležitost natočit plánovaný císařský řez! A byl to opravdu jedinečný zážitek. V čem je tato porodnice průkopnická a jak se tu rodí, se dozvíte na straně 76

Jste nastávající maminkou? Rozhodně byste neměla vynechat tyto články:

  • Jak správně vybrat laktační poradkyni? Na co si dát při výběru pozor? Dočtete se na straně 88.
  • Zajímají vás těhotenské a porodní zajímavosti? Rozhodně se začtěte do strany 60. Dozvíte se například, proč se nejvíce dětí rodí za bouřky.
  • Máte strach z porodu? Napadají vás neustále otázky, na které nenacházíte jednoznačnou odpověď? Rozhodně nejste jediná, podívejte se na stranu 66.

Maminky batolat by neměly vynechat:

  • Článek Dětská práce povolena na straně 106. Dozvíte se zde, jak vychovat z vašeho dítěte samostatného, vytrvalého a zodpovědného jedince.
  • Budí se vaše děťátko ze spaní nebo ho trápí noční můry a děsy? Na straně 110 najdete 7 skvělých tipů pro klidný dětský spánek.

Články pro maminky předškoláků a starších dětí:

  • Tvořím, tedy jsem je článek pro ty z vás, které chcete ve svém dítěti vzbudit tvořivost a jeho schopnosti maximálně rozvíjet a podporovat. Na straně 120 vám poradíme, jak na to.
  • Nechodí vaše dítě do školy rádo? Z průzkumů vyplývá, že je to u českých dětí celkem častý jev. Na straně 140 se dočtete, v čem je problém a zda – případně jak – ho řešit.

Říjnová Maminka je už ode dneška ke koupi na stáncích a na ikiosek.cz, rohlik.cz a kosik.cz. A její nejzajímavější články najdete i na webu v sekci Premium Plus. 

Témata: Těhotenství, Porod, Časopis Maminka, Rozhovor, Veronika Kašáková, Aneta Krejčíková, projekt, Krnov, patronka, titulní strana, Dětská práce, Číslo roku, Nákup, Článek, PREMIUM +, Pat, Míša Tomešová, Maminka, Focení, Jedinečný zážitek, Děti, Číslo