Maminka.czMaminka roku

Nejsilnější momenty z Maminky roku 2019: Nechte se taky dojmout

redakce 21.  10.  2019
Pojďte si ještě jednou připomenout ty nejdojemnější okamžiky slavnostního udílení cen Maminka roku 2019. Přinášíme vám sestřih těch nejlepších momentů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bylo to napínavé! Bylo to dojemné, plné emocí a tekly u toho slzy, za které se nikdo nestyděl. Vyhlášení Maminky roku 2019 máme za sebou a už teď se můžeme těšit na další ročník, který určitě bude, jak slibuje generální ředitelka Czech News Center Libuše Šmuclerová: "To je jistota! Neděláme to proto, abychom vyhlásili vítězku, děláme to proto, abychom poukázali na hodnoty, na které se občas zapomíná. Jde o hodnoty maminek," říká a dodává: "Maminky si nedělají PR, jen o sobě hovoří." 

Maminkou roku 2019 je Marie Mrňávková! Podívejte se na všechny vítězky

Ještě teď si ale můžete připomenout ty nejlepší okamžiky celého večera, při kterém zazpíval Tomáš Klus spolu se svou životní láskou Tamarou, jež byla i patronkou soutěže. Poslechnout si slova díků, která při večeru zazněla, třeba z úst další patronek – Andrey Růžičkové nebo Mariky Šoposké. A pobavit se společně s moderátorem Vojtou Bernatským a  jeho rozkošným synkem. 

S vítězkou titulu Maminka roku Marií Mrňávkovou si můžete přečíst rozhovor TADY. O své dojmy se podělila i vítězka kategorie Maminka blogerka Iveta Sochorová, rozhovor s ní najdete ZDE. Rozhovory s Maminkou podnikatelkou a Maminkou hrdinkou najdete na našich stránkách o víkendu. 

Maminka roku Marie: Samoživitelky, nevzdávejte to! Myslete na své děti
Slyšela jsem každé desáté slovo, ale jsem vděčná, říká Maminka roku Marie
Témata: Maminka roku 2019, Maminka blogerka, Andrea Růžičková, Iveta Sochorová, Vítězka, Udílení, Maminka blogerka Iveta, Libuše, TAK, Moment, Maminka, Udílení cen, NDR, Sestřih, Patronka, Vojta Bernatský, Tomáš Klus