Maminka.czKrása a styl

Největší chyby, které děláte při výběru podprsenky! Jak se jich vyvarovat?

redakce 17.  5.  2017
Pokaždé, když si koupíte novou podprsenku, cítíte, že to není ta pravá? Nezoufejte, nejste v tom sama. Špatnou podprsenku, ať už se jedná o nevhodný obvod nebo nevyhovující velikost košíčků, nosí až 80 procent žen! Poradíme vám, kterých chyb se vyvarovat!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Velký obvod

Velký obvod je pravděpodobně největší chybou, kterou při pořizování podprsenky děláme. Většina žen si kupuje 85, ale nejvíce z nás má velikost jen 75 nebo 80. A jak vlastně poznáte, že je obvod příliš velký?

V první řadě vám podprsenka vzadu u zapínání vyjíždí nahoru, protože obvod nedrží ňadra tak, jak má, a většina váhy je zavěšena na ramínkách. Ta by správně měla nést pouze 20 procent celkové váhy prsou. Když nesou více, prsa klesají, ramínka se zařezávají a mohou přijít i bolesti zad a krční páteře.

Už jste slyšeli o Podprsenkové revoluci? Že ne? Podívejte se zde a dozvíte se víc.

Jak se chybě vyhnout: Při zkoušení v kabince zvedněte obě paže vzhůru, obvod se nesmí ani hnout a prsa rozhodně nesmějí spodem vykukovat z košíčků. Pokud se obvod hýbe, sáhněte po podprsence s menším obvodem a o jedno číslo větším košíčkem.

Témata: Video, Jen pro maminku, Krása a styl, Výběr, Kategorie, Držení těla, Kostice, Úhel, Jak, Podprsenka, Vývar, Většina žen, Výstřih, Podprsenková revoluce, Velký prs, Celý prostor, Košíček, Blesk pro ženy, Lopatka, Malý koš, Malý prs, Zkoušení, Kabát, Krční páteř, NEJ